Akwarystyczne Opole
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Forum zrzeszające posiadaczy akwariów z nieco zaniedbanego pod względem tego hobby województwa opolskiego. Czas to zmienić!

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !

Go down 
+40
dawiddav
kroni
BambusKLB
stachon88
fajfer
Hornet_7
peli77
apri cort
Marom
Lukasz-odkrywca01
gregotsw
hodowca
mareczek
HOLSON
Pasta872
gumis 102
miro1983
Krzysiek86
grindz0ne
krzysiek1987
szyszunia
firafix
mulojad2
jonioslaw
Mateusz89
krzysiekh
demondemon
marek_z_81
Corvus Albus
Zuzanna
Topielec
Adamtere
dzidziol0
MrKobusek
Tinker bell
w-2
knudson
akwarysta77
mgrinch
FanMalTanWi
44 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorWiadomość
miro1983

miro1983

Male Liczba postów : 56

Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 4 EmptyNie 20 Sty 2013, 06:05

Można dostać w Twoim sklepie EASY LIFE EASY CARBO?
Powrót do góry Go down
FanMalTanWi

Male Liczba postów : 59

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 4 EmptyNie 20 Sty 2013, 09:12

miro1983 napisał:
Można dostać w Twoim sklepie EASY LIFE EASY CARBO?

Będzie na środę najpóźniej - sprowadzić ?
Powrót do góry Go down
miro1983

miro1983

Male Liczba postów : 56

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 4 EmptyNie 20 Sty 2013, 11:22

A jakby było,to w oryginalnych opakowaniach? czy duży baniak i będzie porcjowane? Preparat jest w jakiej cenie?
Powrót do góry Go down
FanMalTanWi

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 4 EmptyNie 20 Sty 2013, 11:27

miro1983 napisał:
A jakby było,to w oryginalnych opakowaniach? czy duży baniak i będzie porcjowane? Preparat jest w jakiej cenie?

Oryginalne opakowanie - 250 ml -33zl , 500ml -50zl, 1 litr 90zl.
Powrót do góry Go down
FanMalTanWi

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 4 EmptySro 23 Sty 2013, 20:10

FanMalTanWi napisał:
miro1983 napisał:

Oryginalne opakowanie - 250 ml -33zl , 500ml -50zl, 1 litr 90zl.

Witam, Easy Carbo jest do odebrania na sklepie 500ml.
Powrót do góry Go down
gregotsw

Male Liczba postów : 48

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 4 EmptyWto 29 Sty 2013, 07:52

Pielęgniczki żółte (Borella) na tyle dojrzałe aby wybrać 1 samca i 2 samiczki... Masz je może w sklepie, albo chociaż na zamówienie?
Dodatkowo otoski, oraz neon innesa. Jak byś mógł podać ceny dodatkowo.
Powrót do góry Go down
FanMalTanWi

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 4 EmptyWto 29 Sty 2013, 20:55

gregotsw napisał:
Pielęgniczki żółte (Borella) na tyle dojrzałe aby wybrać 1 samca i 2 samiczki... Masz je może w sklepie, albo chociaż na zamówienie?
Dodatkowo otoski, oraz neon innesa. Jak byś mógł podać ceny dodatkowo.

Otoski i Borellki maja byc w sobote po 14 ej , Neon na sklepie 2,50zl/szt.
Powrót do góry Go down
gregotsw

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 4 EmptyWto 29 Sty 2013, 22:10

Ok, no to pewnie będę w sobotę i coś wybiorę.

A ślimaka Anentome Helena?
Powrót do góry Go down
FanMalTanWi

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 4 EmptyCzw 31 Sty 2013, 20:52

Anentome Helena są cały czas w sprzedaży.
Powrót do góry Go down
Lukasz-odkrywca01

Liczba postów : 67

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 4 EmptyCzw 07 Lut 2013, 20:49

Mam pytanie czy posiada Pan proporczykowce z kap lopez lub muszlowce wielopręgie?
Powrót do góry Go down
FanMalTanWi

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 4 EmptyPią 08 Lut 2013, 07:46

Lukasz-odkrywca01 napisał:
Mam pytanie czy posiada Pan proporczykowce z kap lopez lub muszlowce wielopręgie?

Proporczykowcow nie ma , Muszlowce W. sa , jeszcze dwa inne gat. Muszlowców też pływają.
Powrót do góry Go down
Lukasz-odkrywca01

Liczba postów : 67

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 4 EmptyPią 08 Lut 2013, 07:49

Super. Widać ,że sklep dobrze zaopatrzony. Wink
Powrót do góry Go down
knudson

knudson

Male Liczba postów : 368

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 4 EmptyPią 08 Lut 2013, 09:40

Ostatnio przy dostawie wyglądało to jakby to był jedyny sklep w promieniu 200km. Niektóre ryby szły bez rozpakowywania :-) BTW z ryb-rarytasików to były Pseudomugil gertrudae, wyglądały niepozornie, ale wystarczy poszukać żeby się przekonać jak te rybki prezentują się w akwarium. Jakbym miał rosliniaka to brałbym właśnie pseudomugile.
Powrót do góry Go down
gregotsw

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 4 EmptySob 09 Lut 2013, 12:27

Odwiedziłem dzisiaj i naprawdę sklep sprawia bardzo dobre wrażenie. Chyba jedyny który lituje się nad bojownikami i nie trzyma ich w kubkach. Duży plus za to dla prowadzących interes!

Tylko nie kupiłem tego co chciałem, bo akurat Pielęgniczki żółte (Borelli) miały kwarantanne, gdyż była to świeża dostawa.

Mam takie pytanie, z tego co widziałem to pływały tam same samiczki... Mam rację? Czy może samce osobno gdzieś są? Albo niezbyt dokładnie się przyjrzałem i może też tam pływały.
Powrót do góry Go down
FanMalTanWi

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 4 EmptyPon 11 Lut 2013, 08:29

gregotsw napisał:
Odwiedziłem dzisiaj i naprawdę sklep sprawia bardzo dobre wrażenie. Chyba jedyny który lituje się nad bojownikami i nie trzyma ich w kubkach. Duży plus za to dla prowadzących interes!

Tylko nie kupiłem tego co chciałem, bo akurat Pielęgniczki żółte (Borelli) miały kwarantanne, gdyż była to świeża dostawa.

Mam takie pytanie, z tego co widziałem to pływały tam same samiczki... Mam rację? Czy może samce osobno gdzieś są? Albo niezbyt dokładnie się przyjrzałem i może też tam pływały.

Pływają tez i samce , lecz przy ich wielkości akurat wszystko wygląda tak samo.
Powrót do góry Go down
grindz0ne

Liczba postów : 54

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 4 EmptyPią 15 Lut 2013, 13:13

Interesują mnie rybki Szczelinowiec Leleupi Cool czy będzie lub są takie na stanie w sklepie w kolorze pomarańcz i żółty ?? Chciałbym kupić z 6 sztuk 4-7cm rybek.
Powrót do góry Go down
Mateusz89

Mateusz89

Male Liczba postów : 731

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 4 EmptyPią 15 Lut 2013, 13:43

Tak popularna ryba tanganikańska chyba jest tam zawsze, na pewno zwyczajna naturalna forma.
Brałem, polecam, rybki już zaczynają kłaść ikrę.
Powrót do góry Go down
grindz0ne

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 4 EmptyPią 15 Lut 2013, 15:08

Mateusz89 napisał:
Tak popularna ryba tanganikańska chyba jest tam zawsze, na pewno zwyczajna naturalna forma.
Brałem, polecam, rybki już zaczynają kłaść ikrę.

Byłem tam dwa razy i jakoś jej nie widziałem może się zmieniło wiele od nowego roku... Razz
Powrót do góry Go down
Marom

Liczba postów : 4

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 4 EmptyPią 15 Lut 2013, 16:49

Witam mam pytanie czy macie może testy Jbl w walizce i jaka cena. Macie może strone www ??.
Powrót do góry Go down
Mateusz89

Mateusz89

Male Liczba postów : 731

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 4 EmptySob 16 Lut 2013, 09:32

grindz0ne napisał:

Byłem tam dwa razy i jakoś jej nie widziałem może się zmieniło wiele od nowego roku... Razz

Od początku grudnia za każdym razem, gdy tam jestem to jest.
Wczoraj też.
Powrót do góry Go down
FanMalTanWi

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 4 EmptySob 16 Lut 2013, 16:08

Marom napisał:
Witam mam pytanie czy macie może testy Jbl w walizce i jaka cena. Macie może strone www ??.

Stron już wkrótce. Jaka walizka , bo jest kilka wersji? Do zorganizowania, tylko muszę wiedzieć jaka dokładnie?
Powrót do góry Go down
grindz0ne

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 4 EmptySob 09 Mar 2013, 11:46

Załatwisz do sklepu muszlowce Telmatochromis temporalis shell ?? Szczelinowce które kupiłem okazały się samymi samcami...Jeden napierdziela wszystkie z 4 sztuk zostały mi 3 a tej jednej nigdzie w akwarium nie znalazłem...Interesują mnie też Neolamprologus pulcher "daffodil"
Powrót do góry Go down
FanMalTanWi

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 4 EmptySob 09 Mar 2013, 19:12

Telmato Temporalis Shell sa cały czas na sklpeie , zapraszam.
Powrót do góry Go down
apri cort

Liczba postów : 210

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 4 EmptySob 09 Mar 2013, 19:33

I co, była dziś dostawa??? Są Oryzias wowoare?? Ok, pewnie wszystkiego nie pamiętasz, a ja kurcze nie mam jak na razie zajrzeć...
Powrót do góry Go down
FanMalTanWi

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 4 EmptySob 09 Mar 2013, 20:22

Ozyriasów nie ma , za krótki czas miałem na zorganizowanie ich , myślę ze może na następna dostawę będą.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 4 Empty

Powrót do góry Go down

Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !
Powrót do góry 
Strona 4 z 7Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Mieszkanie w Opolu sprzedam
» Powstaje nowy sklep w Opolu.
» Gdzie w Opolu nabijają butle co2
» Nowa "odsłona" Salonu Akwarystycznego AQ w Opolu na ul Pużaka !!!
» KIELCE Targi Zwierząt Domowych - Zoo Salon 10-11.11.2012

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Akwarystyczne Opole :: Sklepy-
Skocz do: