| Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! | |
|
+40dawiddav kroni BambusKLB stachon88 fajfer Hornet_7 peli77 apri cort Marom Lukasz-odkrywca01 gregotsw hodowca mareczek HOLSON Pasta872 gumis 102 miro1983 Krzysiek86 grindz0ne krzysiek1987 szyszunia firafix mulojad2 jonioslaw Mateusz89 krzysiekh demondemon marek_z_81 Corvus Albus Zuzanna Topielec Adamtere dzidziol0 MrKobusek Tinker bell w-2 knudson akwarysta77 mgrinch FanMalTanWi 44 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
apri cort
Liczba postów : 210 Dołączył : 20/02/2013
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Nie 10 Mar 2013, 22:00 | |
| Spokojnie, poczekam | |
|
| |
miro1983
Liczba postów : 56 Dołączył : 23/02/2012 Skąd : Gogolin
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Czw 21 Mar 2013, 07:43 | |
| witam. Czy są na sklepie opakowania 250ml BactoActive z Tropicala? Jak tak,to w jakiej cenie? Pozdrawiam | |
|
| |
peli77
Liczba postów : 77 Dołączył : 19/03/2013
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Pią 22 Mar 2013, 21:32 | |
| Polecam w\w sklep nie tylko za profesjonalizm ale również za uczciwość Właściciela. | |
|
| |
HOLSON
Liczba postów : 114 Dołączył : 07/03/2012 Skąd : Kluczbork
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Nie 24 Mar 2013, 18:27 | |
| FanMalTanWi siemasz
Sera- Baktoforte S, dostanę u was?
pozdrawiam | |
|
| |
FanMalTanWi
Liczba postów : 59 Dołączył : 06/05/2012 Skąd : Opole
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Pon 25 Mar 2013, 21:23 | |
| Sera Baktoforte S - wkrótce mam dostawe z Sery to bedzie , zadzwon do mnie , mam cos lepszego- B. D. | |
|
| |
apri cort
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Wto 26 Mar 2013, 16:38 | |
| A ja zapytam o pokarmy dla dużych mięsożernych ryb. Moje akary i niebieskołuskie nie chcą już brać niczego o średnicy mniejszej niż 0,5cm, a zostały mi same płatki. Z mrożonek już też biorą tylko ochotkę, wszelkie dafnie czy wodzienie ignorują... | |
|
| |
FanMalTanWi
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Wto 26 Mar 2013, 19:42 | |
| - apri cort napisał:
- A ja zapytam o pokarmy dla dużych mięsożernych ryb. Moje akary i niebieskołuskie nie chcą już brać niczego o średnicy mniejszej niż 0,5cm, a zostały mi same płatki. Z mrożonek już też biorą tylko ochotkę, wszelkie dafnie czy wodzienie ignorują...
Wpadnij , mam dośc spory wybór wiekszych granulek z kilku firm i o różnym składzie. | |
|
| |
FanMalTanWi
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Wto 26 Mar 2013, 19:43 | |
| - FanMalTanWi napisał:
- Sera Baktoforte S - wkrótce mam dostawe z Sery to bedzie , zadzwon do mnie , mam cos lepszego- B. D.
Sera Baktoforte jest na sklepie. | |
|
| |
Hornet_7
Liczba postów : 29 Dołączył : 28/02/2013 Skąd : Nysa - piękna okolica
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Wto 26 Mar 2013, 21:36 | |
| Dostałbym może u Pana takową świetlówkę:
Juwel High-Lite Day T5 24W 9000K (44cm) | |
|
| |
FanMalTanWi
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Sro 27 Mar 2013, 08:21 | |
| - Hornet_7 napisał:
- Dostałbym może u Pana takową świetlówkę:
Juwel High-Lite Day T5 24W 9000K (44cm) W tej chwili na sklepie mam Sylvania Grolux i Aquastar 24 Watt T 5. | |
|
| |
Mateusz89
Liczba postów : 731 Dołączył : 12/01/2012 Skąd : Gogolin
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Sro 27 Mar 2013, 16:11 | |
| Kolega szuka świetlówki w wersji skróconej 44cm, typowa ma jakieś 55cm. | |
|
| |
FanMalTanWi
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Sro 27 Mar 2013, 19:36 | |
| ..Moge ja zorganizować , ale dopiero w 1 pracujacy poniedziałek po swietach tj.08.04.13. | |
|
| |
fajfer
Liczba postów : 1 Dołączył : 01/04/2013
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Pon 01 Kwi 2013, 17:16 | |
| Witam. Moją przygodę z akwarystyką rozpocząłem po dłuugiej (chyba 20 letniej) przerwie na nowo. Udałem się do jednego ze starych sklepów w Opolu i nabyłem akwarium 54 litry i rybki (dałem się namówić m. in. na skalary Po jakimś czasie oczywiście rybki podrosły i generalnie zaczęły padać. Od kolegi dowiedziałem się o sklepie na Pużaka. Poszedłem i trafiłem na Piotrka. Spotkałem tam człowieka z pasją, aczkolwiek nie wiem czy słowo "pasja" oddaje w pełni zaangażowanie tego człowieka. Namówił mnie na rewolucję w moim akwarium. Zacząłem, zgodnie z Jego wskazówkami przebudowywać mój zbiornik. U NIego dowiedziałem się wielu bardzo pewnie dla Was podstawywch zasad przygotowania zbiornika, doboru rybek a przede wszystkim zwróciłem uwagę na rośliny. I tak się zaczęło. Po jakimś czasie mój zbiornik stał się pięknym miejsem w moim małym mieszkaniu, codziennie oglądaliśmy jak rybki rosną, rozmnażają się jak szalone i jak wyeksplodowały rośliny. Nie będę Wam wychwalał Piotrka, każdy kto Go zna, wie jaką wiedzą dysponuje. Ale wiem również, że wiedza to za mało, On potrafi ją przekazać, i to w taki sposób, że człowiek stoi z otwartą buzią i chłonie Jego opowieści. Jeśli ktoś nie był, powinien się przekonać osobiście. Ja sprawdziłem i jestem bardzo zadowolony ze współpracy. I to w każdym aspekcie. Ostatnio miałem awarię w akwarium, poszedłem po pomoc, na wstępie dostałem op.... za zaniedbania z mojej strony. Ale po raz kolejny rady Piotrka okazały się idealnie trafione. Teraz nadal cieszę się widokiem mojego akwarium, gdzie wszystko funkcjonuje idealnie. Pozdrawiam wszsytkich forumowiczów. | |
|
| |
knudson
Liczba postów : 368 Dołączył : 18/12/2011 Skąd : Opole
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Pon 01 Kwi 2013, 20:07 | |
| - fajfer napisał:
- Witam. Moją przygodę z akwarystyką rozpocząłem po dłuugiej (chyba 20 letniej) przerwie na nowo. Udałem się do jednego ze starych sklepów w Opolu i nabyłem akwarium 54 litry i rybki (dałem się namówić m. in. na skalary
Nie Ty pierwszy i nie ostatni. Napisz kto Ci to wcisnął, żeby inni wiedzieli gdzie takie miny stawiają. | |
|
| |
apri cort
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Wto 02 Kwi 2013, 11:59 | |
| Gdyby wszystkie sklepy miały takich szefów jak ten na Pużaka, to nie byłyby potrzebne fora akwarystyczne | |
|
| |
mulojad2
Liczba postów : 21 Dołączył : 14/04/2012 Skąd : Kluczbork
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Sob 20 Kwi 2013, 11:12 | |
| Witam,odwiedziłem sklep przejazdem.Jest to najlepszy sklep w Opolu,kupiłem żwirek pod nową aranżację ze skałami.Nie dość że Pan Piotrek jest konkretnym sprzedającym to jeszcze można potargować się o cenę,takiego sklepu brakowało.A przy tym można pogadać z właścicielem.Pozdrawiam i życzę dalszego rozwoju.Ten od targowania:) | |
|
| |
stachon88
Liczba postów : 14 Dołączył : 22/10/2012 Skąd : Nysa
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Nie 28 Kwi 2013, 22:32 | |
| Mam pytanie do FanMalTanWi Macie może kiryski Pandy i Otoski na stanie? Jak są to w jakiej cenie Potrzebowałbym jeszcze odbłyśnik Juwel-a do 15W t8, jest chyba z plastikowymi uchwytami. We wtorek odwiedzam Opo, chciałbym zrobić jakieś zakupy | |
|
| |
FanMalTanWi
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Pon 29 Kwi 2013, 07:32 | |
| - stachon88 napisał:
- Mam pytanie do FanMalTanWi
Macie może kiryski Pandy i Otoski na stanie? Jak są to w jakiej cenie Potrzebowałbym jeszcze odbłyśnik Juwel-a do 15W t8, jest chyba z plastikowymi uchwytami.
We wtorek odwiedzam Opo, chciałbym zrobić jakieś zakupy Kiryski są , Otoski sie konczą , odbłysnik powinien być, lecz niewiem czy akurat z Juwela- mam tez z innej firmy. Odbłysnik Juwela 15 Watt mam na sklepie , więc zpraszam. | |
|
| |
stachon88
Liczba postów : 14 Dołączył : 22/10/2012 Skąd : Nysa
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Wto 30 Kwi 2013, 23:13 | |
| Drugi raz odwiedziłem sklep przy ul. Pużaka i jeszcze nie raz tam zawitam! Prawie wszystko czego potrzebowałem udało mi się zakupić...ale z tego względu, że za późno dałem znać. Obsługa oczywiście fachowa, nie można nic zarzucić. Dużo ciekawych rzeczy można się dowiedzieć i wymienić poglądy. Asortyment bogaty, jeśli czegoś nie ma można wcześniej zamówić (przypadek odbłyśnika dla mnie) Szkoda tylko, że narzeczona mnie pośpieszała - chciałem coś jeszcze zakupić Najlepszy sklep z woj. Opolskiego w jakim byłem. Gorąco polecam Za dwa tygodnie kolejny wypad do Opo - kolejne zakupy się szykują. Pozdrawiam | |
|
| |
BambusKLB
Liczba postów : 31 Dołączył : 06/05/2012 Skąd : KLUCZBORK
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Pon 27 Maj 2013, 14:09 | |
| Sory ale nie chce mi się czytać wszystkich stron:) Przyjmują w tym sklepie ryby od osób prywatnych? (tzw ryby do oddania) | |
|
| |
mgrinch
Liczba postów : 246 Dołączył : 11/02/2012 Skąd : Chróścice
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Pon 27 Maj 2013, 14:18 | |
| - BambusKLB napisał:
- Sory ale nie chce mi się czytać wszystkich stron:)
Przyjmują w tym sklepie ryby od osób prywatnych? (tzw ryby do oddania) Nie odpowiem na to pytanie ale najlepiej będzie jak zadzwonisz do Piotra na pierwszej stronie jest jego nr tel Pozdrawiam | |
|
| |
apri cort
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Nie 01 Wrz 2013, 09:23 | |
| W sobotę była dostawa ryb. Aż mi się oczy zaświeciły! Dużo fajnej drobnicy, kirysy, bocje, piękne skalary. Kilka gatunków naprawdę mnie zaskoczyło! Moja zamówiona drobnica już sobie hula w nowym domku Żałuję, że nie mogłam posiedzieć dłużej i dokładnie sobie wszystkiego obejrzeć. No ale dzięki temu nie zabiorę Wam frajdy z wizyty. | |
|
| |
knudson
Liczba postów : 368 Dołączył : 18/12/2011 Skąd : Opole
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Nie 22 Wrz 2013, 18:53 | |
| Ja byłem tydzien później i widac ożywienie po wakacjach. Mój nr.1 to cryptoherosy, szkoda że nie mam na nie miejsca. Poza tym trochę nowych produktów się pojawiło, w tym dla wymagających preparaty Seachema. O ile wiem to w tygodniu ma być jeszcze dostawa dla krewetkowców. Wracam z moimi wisienkami do kostki więc będą zakupy... | |
|
| |
Tinker bell
Liczba postów : 188 Dołączył : 25/04/2012 Skąd : Opole
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Wto 24 Wrz 2013, 16:49 | |
| Zajrzałem w zeszłym tygodniu i mile zostałem zaskoczony pojawieniem się wężogłowów. Szkoda, że dla świętego spokoju (przystosowanie pokoju dla pierwszoklasistki + marudzenie drugiej połówki - a na co jej to, a po co jej to) zlikwidowałem "3 setki". A nuż widelec spróbował bym przygody z wężogłowami. | |
|
| |
kroni
Liczba postów : 191 Dołączył : 28/05/2012 Skąd : węgry
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Sob 19 Paź 2013, 05:57 | |
| ramirezki electric blue powaliły mnie na kolana no i do mojego klanu pysi dołaczyłem pięknie wybarwione red red-y. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! | |
| |
|
| |
| Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! | |
|