Akwarystyczne Opole
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Forum zrzeszające posiadaczy akwariów z nieco zaniedbanego pod względem tego hobby województwa opolskiego. Czas to zmienić!

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !

Go down 
+40
dawiddav
kroni
BambusKLB
stachon88
fajfer
Hornet_7
peli77
apri cort
Marom
Lukasz-odkrywca01
gregotsw
hodowca
mareczek
HOLSON
Pasta872
gumis 102
miro1983
Krzysiek86
grindz0ne
krzysiek1987
szyszunia
firafix
mulojad2
jonioslaw
Mateusz89
krzysiekh
demondemon
marek_z_81
Corvus Albus
Zuzanna
Topielec
Adamtere
dzidziol0
MrKobusek
Tinker bell
w-2
knudson
akwarysta77
mgrinch
FanMalTanWi
44 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorWiadomość
apri cort

Liczba postów : 210

Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 5 Empty
PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 5 EmptyNie 10 Mar 2013, 22:00

Spokojnie, poczekam Wink
Powrót do góry Go down
miro1983

miro1983

Male Liczba postów : 56

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 5 EmptyCzw 21 Mar 2013, 07:43

witam. Czy są na sklepie opakowania 250ml BactoActive z Tropicala? Jak tak,to w jakiej cenie? Pozdrawiam
Powrót do góry Go down
peli77

Liczba postów : 77

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 5 EmptyPią 22 Mar 2013, 21:32

Polecam w\w sklep nie tylko za profesjonalizm ale również za uczciwość Właściciela.
Powrót do góry Go down
HOLSON

HOLSON

Male Liczba postów : 114

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 5 EmptyNie 24 Mar 2013, 18:27

FanMalTanWi siemasz

Sera- Baktoforte S, dostanę u was?

pozdrawiam
Powrót do góry Go down
FanMalTanWi

Male Liczba postów : 59

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 5 EmptyPon 25 Mar 2013, 21:23

Sera Baktoforte S - wkrótce mam dostawe z Sery to bedzie , zadzwon do mnie , mam cos lepszego- B. D.
Powrót do góry Go down
apri cort

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 5 EmptyWto 26 Mar 2013, 16:38

A ja zapytam o pokarmy dla dużych mięsożernych ryb. Moje akary i niebieskołuskie nie chcą już brać niczego o średnicy mniejszej niż 0,5cm, a zostały mi same płatki. Z mrożonek już też biorą tylko ochotkę, wszelkie dafnie czy wodzienie ignorują...
Powrót do góry Go down
FanMalTanWi

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 5 EmptyWto 26 Mar 2013, 19:42

apri cort napisał:
A ja zapytam o pokarmy dla dużych mięsożernych ryb. Moje akary i niebieskołuskie nie chcą już brać niczego o średnicy mniejszej niż 0,5cm, a zostały mi same płatki. Z mrożonek już też biorą tylko ochotkę, wszelkie dafnie czy wodzienie ignorują...

Wpadnij , mam dośc spory wybór wiekszych granulek z kilku firm i o różnym składzie.
Powrót do góry Go down
FanMalTanWi

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 5 EmptyWto 26 Mar 2013, 19:43

FanMalTanWi napisał:
Sera Baktoforte S - wkrótce mam dostawe z Sery to bedzie , zadzwon do mnie , mam cos lepszego- B. D.

Sera Baktoforte jest na sklepie.
Powrót do góry Go down
Hornet_7

Male Liczba postów : 29

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 5 EmptyWto 26 Mar 2013, 21:36

Dostałbym może u Pana takową świetlówkę:

Juwel High-Lite Day T5 24W 9000K (44cm)
Powrót do góry Go down
FanMalTanWi

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 5 EmptySro 27 Mar 2013, 08:21

Hornet_7 napisał:
Dostałbym może u Pana takową świetlówkę:

Juwel High-Lite Day T5 24W 9000K (44cm)
W tej chwili na sklepie mam Sylvania Grolux i Aquastar 24 Watt T 5.
Powrót do góry Go down
Mateusz89

Mateusz89

Male Liczba postów : 731

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 5 EmptySro 27 Mar 2013, 16:11

Kolega szuka świetlówki w wersji skróconej 44cm, typowa ma jakieś 55cm.
Powrót do góry Go down
FanMalTanWi

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 5 EmptySro 27 Mar 2013, 19:36

..Moge ja zorganizować , ale dopiero w 1 pracujacy poniedziałek po swietach tj.08.04.13.
Powrót do góry Go down
fajfer

Liczba postów : 1

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 5 EmptyPon 01 Kwi 2013, 17:16

Witam. Moją przygodę z akwarystyką rozpocząłem po dłuugiej (chyba 20 letniej) przerwie na nowo. Udałem się do jednego ze starych sklepów w Opolu i nabyłem akwarium 54 litry i rybki (dałem się namówić m. in. na skalary Sad Po jakimś czasie oczywiście rybki podrosły i generalnie zaczęły padać. Od kolegi dowiedziałem się o sklepie na Pużaka. Poszedłem i trafiłem na Piotrka. Spotkałem tam człowieka z pasją, aczkolwiek nie wiem czy słowo "pasja" oddaje w pełni zaangażowanie tego człowieka. Namówił mnie na rewolucję w moim akwarium. Zacząłem, zgodnie z Jego wskazówkami przebudowywać mój zbiornik. U NIego dowiedziałem się wielu bardzo pewnie dla Was podstawywch zasad przygotowania zbiornika, doboru rybek a przede wszystkim zwróciłem uwagę na rośliny. I tak się zaczęło. Po jakimś czasie mój zbiornik stał się pięknym miejsem w moim małym mieszkaniu, codziennie oglądaliśmy jak rybki rosną, rozmnażają się jak szalone i jak wyeksplodowały rośliny. Nie będę Wam wychwalał Piotrka, każdy kto Go zna, wie jaką wiedzą dysponuje. Ale wiem również, że wiedza to za mało, On potrafi ją przekazać, i to w taki sposób, że człowiek stoi z otwartą buzią i chłonie Jego opowieści. Jeśli ktoś nie był, powinien się przekonać osobiście. Ja sprawdziłem i jestem bardzo zadowolony ze współpracy. I to w każdym aspekcie. Ostatnio miałem awarię w akwarium, poszedłem po pomoc, na wstępie dostałem op.... za zaniedbania z mojej strony. Ale po raz kolejny rady Piotrka okazały się idealnie trafione. Teraz nadal cieszę się widokiem mojego akwarium, gdzie wszystko funkcjonuje idealnie. Pozdrawiam wszsytkich forumowiczów.
Powrót do góry Go down
knudson

knudson

Male Liczba postów : 368

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 5 EmptyPon 01 Kwi 2013, 20:07

fajfer napisał:
Witam. Moją przygodę z akwarystyką rozpocząłem po dłuugiej (chyba 20 letniej) przerwie na nowo. Udałem się do jednego ze starych sklepów w Opolu i nabyłem akwarium 54 litry i rybki (dałem się namówić m. in. na skalary Sad

Nie Ty pierwszy i nie ostatni. Napisz kto Ci to wcisnął, żeby inni wiedzieli gdzie takie miny stawiają.
Powrót do góry Go down
apri cort

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 5 EmptyWto 02 Kwi 2013, 11:59

Gdyby wszystkie sklepy miały takich szefów jak ten na Pużaka, to nie byłyby potrzebne fora akwarystyczne Wink
Powrót do góry Go down
mulojad2

Liczba postów : 21

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 5 EmptySob 20 Kwi 2013, 11:12

Witam,odwiedziłem sklep przejazdem.Jest to najlepszy sklep w Opolu,kupiłem żwirek pod nową aranżację ze skałami.Nie dość że Pan Piotrek jest konkretnym sprzedającym to jeszcze można potargować się o cenę,takiego sklepu brakowało.A przy tym można pogadać z właścicielem.Pozdrawiam i życzę dalszego rozwoju.Ten od targowania:)
Powrót do góry Go down
stachon88

stachon88

Male Liczba postów : 14

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 5 EmptyNie 28 Kwi 2013, 22:32

Mam pytanie do FanMalTanWi Smile

Macie może kiryski Pandy i Otoski na stanie? Jak są to w jakiej cenie
Potrzebowałbym jeszcze odbłyśnik Juwel-a do 15W t8, jest chyba z plastikowymi uchwytami.

We wtorek odwiedzam Opo, chciałbym zrobić jakieś zakupy
Powrót do góry Go down
FanMalTanWi

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 5 EmptyPon 29 Kwi 2013, 07:32

stachon88 napisał:
Mam pytanie do FanMalTanWi Smile

Macie może kiryski Pandy i Otoski na stanie? Jak są to w jakiej cenie
Potrzebowałbym jeszcze odbłyśnik Juwel-a do 15W t8, jest chyba z plastikowymi uchwytami.

We wtorek odwiedzam Opo, chciałbym zrobić jakieś zakupy

Kiryski są , Otoski sie konczą , odbłysnik powinien być, lecz niewiem czy akurat z Juwela- mam tez z innej firmy. Odbłysnik Juwela 15 Watt mam na sklepie , więc zpraszam.
Powrót do góry Go down
stachon88

stachon88

Male Liczba postów : 14

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 5 EmptyWto 30 Kwi 2013, 23:13

Drugi raz odwiedziłem sklep przy ul. Pużaka Smile i jeszcze nie raz tam zawitam! Prawie wszystko czego potrzebowałem udało mi się zakupić...ale z tego względu, że za późno dałem znać. Obsługa oczywiście fachowa, nie można nic zarzucić. Dużo ciekawych rzeczy można się dowiedzieć i wymienić poglądy. Asortyment bogaty, jeśli czegoś nie ma można wcześniej zamówić (przypadek odbłyśnika dla mnie)

Szkoda tylko, że narzeczona mnie pośpieszała - chciałem coś jeszcze zakupićSmile

Najlepszy sklep z woj. Opolskiego w jakim byłem. Gorąco polecam

Za dwa tygodnie kolejny wypad do Opo - kolejne zakupy się szykują.

Pozdrawiam
Powrót do góry Go down
BambusKLB

BambusKLB

Male Liczba postów : 31

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 5 EmptyPon 27 Maj 2013, 14:09

Sory ale nie chce mi się czytać wszystkich stron:)
Przyjmują w tym sklepie ryby od osób prywatnych? (tzw ryby do oddania) Smile
Powrót do góry Go down
mgrinch

mgrinch

Liczba postów : 246

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 5 EmptyPon 27 Maj 2013, 14:18

BambusKLB napisał:
Sory ale nie chce mi się czytać wszystkich stron:)
Przyjmują w tym sklepie ryby od osób prywatnych? (tzw ryby do oddania) Smile

Nie odpowiem na to pytanie ale najlepiej będzie jak zadzwonisz do Piotra Smile na pierwszej stronie jest jego nr tel Smile

Pozdrawiam
Powrót do góry Go down
apri cort

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 5 EmptyNie 01 Wrz 2013, 09:23

W sobotę była dostawa ryb. Aż mi się oczy zaświeciły! Dużo fajnej drobnicy, kirysy, bocje, piękne skalary. Kilka gatunków naprawdę mnie zaskoczyło! Moja zamówiona drobnica już sobie hula w nowym domku Wink Żałuję, że nie mogłam posiedzieć dłużej i dokładnie sobie wszystkiego obejrzeć. No ale dzięki temu nie zabiorę Wam frajdy z wizyty.
Powrót do góry Go down
knudson

knudson

Male Liczba postów : 368

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 5 EmptyNie 22 Wrz 2013, 18:53

Ja byłem tydzien później i widac ożywienie po wakacjach. Mój nr.1 to cryptoherosy, szkoda że nie mam na nie miejsca. Poza tym trochę nowych produktów się pojawiło, w tym dla wymagających preparaty Seachema. O ile wiem to w tygodniu ma być jeszcze dostawa dla krewetkowców. Wracam z moimi wisienkami do kostki więc będą zakupy...
Powrót do góry Go down
Tinker bell

Tinker bell

Male Liczba postów : 188

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 5 EmptyWto 24 Wrz 2013, 16:49

Zajrzałem w zeszłym tygodniu i mile zostałem zaskoczony pojawieniem się wężogłowów. Szkoda, że dla świętego spokoju (przystosowanie pokoju dla pierwszoklasistki + marudzenie drugiej połówki - a na co jej to, a po co jej to) zlikwidowałem "3 setki". A nuż widelec spróbował bym przygody z wężogłowami.
Powrót do góry Go down
kroni

kroni

Liczba postów : 191

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 5 EmptySob 19 Paź 2013, 05:57

ramirezki electric blue powaliły mnie na kolana no i do mojego klanu pysi dołaczyłem pięknie wybarwione red red-y.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 5 Empty

Powrót do góry Go down

Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !
Powrót do góry 
Strona 5 z 7Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Mieszkanie w Opolu sprzedam
» Powstaje nowy sklep w Opolu.
» Gdzie w Opolu nabijają butle co2
» Nowa "odsłona" Salonu Akwarystycznego AQ w Opolu na ul Pużaka !!!
» KIELCE Targi Zwierząt Domowych - Zoo Salon 10-11.11.2012

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Akwarystyczne Opole :: Sklepy-
Skocz do: