Akwarystyczne Opole
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Forum zrzeszające posiadaczy akwariów z nieco zaniedbanego pod względem tego hobby województwa opolskiego. Czas to zmienić!

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !

Go down 
+40
dawiddav
kroni
BambusKLB
stachon88
fajfer
Hornet_7
peli77
apri cort
Marom
Lukasz-odkrywca01
gregotsw
hodowca
mareczek
HOLSON
Pasta872
gumis 102
miro1983
Krzysiek86
grindz0ne
krzysiek1987
szyszunia
firafix
mulojad2
jonioslaw
Mateusz89
krzysiekh
demondemon
marek_z_81
Corvus Albus
Zuzanna
Topielec
Adamtere
dzidziol0
MrKobusek
Tinker bell
w-2
knudson
akwarysta77
mgrinch
FanMalTanWi
44 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorWiadomość
knudson

knudson

Male Liczba postów : 368

Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 2 EmptyWto 09 Paź 2012, 16:52

Półka z kubeczkami będzie, ale nie z bojownikami :-)
Powrót do góry Go down
demondemon

Liczba postów : 12

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 2 EmptySro 10 Paź 2012, 17:02

Witam wszystkich
W dniu dzisiejszym odwiedziłem nowy salon i jestem pod wrażeniem. Sterylna czystość duży wybór ryb, możliwość zamówienia potrzebnego osprzętu. Blisko godzinę rozmawiałem z właścicielem również na tematy morszczyzny i jestem już pewny gdzie będę robił zakupy.

Pozdrawiam
Arek
Powrót do góry Go down
krzysiekh

Liczba postów : 25

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 2 EmptyNie 14 Paź 2012, 13:52

Czołem,
masz rasbory brigittae, maculata albo espei?
Jeśli tak to jak to się cenowo kształtuje.
Powrót do góry Go down
FanMalTanWi

Male Liczba postów : 59

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 2 EmptyNie 14 Paź 2012, 20:25

W tej chwili tych Rasbor nie mam , szkoda że nie pisałeś wcześniej - ale postaram sie zorganizować za jakies max 5 tyg, własnie dotarła do nas nowa dostawa m.in; MicroRasbora Galaxy , Cyanoguttatum , Gupik , Platki , Bojownik itp. Jeśli ktoś czegoś szuka - pisać - postaram sie sprowadzić!!!
Powrót do góry Go down
Corvus Albus

Liczba postów : 8

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 2 EmptyNie 21 Paź 2012, 09:34

Czy ten bojownik jest w kubku? Jaka odmiana i kolor?
Powrót do góry Go down
Tinker bell

Tinker bell

Male Liczba postów : 188

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 2 EmptyWto 23 Paź 2012, 20:09

Bojowników w kubeczkach nie ma, są tylko w zbiornikach z innymi rybami Smile
Wpadnij do sklepu, to się przekonasz co jest Smile

Powrót do góry Go down
Mateusz89

Mateusz89

Male Liczba postów : 731

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 2 EmptySob 27 Paź 2012, 08:33

Są też rośliny w żelu świetnej jakości. W poniedziałek kupowałem a wczoraj sadziłem.
Polecam
Powrót do góry Go down
jonioslaw

jonioslaw

Male Liczba postów : 2

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 2 EmptyPon 29 Paź 2012, 13:17

W chwili obecnej to chyba jedyny sensowy sklep akwarystyczny w Opolu jaki znam. Konkretny sprzedawca, człowiek z pasją i wiedzą a przy tym ceny są konkurencyjne.

Mateusz89 napisał:
Są też rośliny w żelu świetnej jakości. W poniedziałek kupowałem a wczoraj sadziłem.
Polecam

Potwierdzam. Wychodzi taniej niż z koszyków a rośliny są czyste, zdrowe i rosną jak szalone. Pewnie są nafaszerowane jak kurczaki!
Ale przyrost w ciągu tygodnia o 300% robi wrażenie. Zobaczymy za jakiś czas:)

A sklep polecam zdecydowanie!
Powrót do góry Go down
mulojad2

Liczba postów : 21

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 2 EmptyWto 20 Lis 2012, 03:03

Witam,czy dostanę w tym sklepie CRINUM CALAMISTRATUM ??? Jeśli tak to jak wyglada to cenowo???
Powrót do góry Go down
firafix

Male Liczba postów : 58

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 2 EmptyWto 20 Lis 2012, 07:01

Kolego FanMalTanWi,jestem tu od nie dawna,ale przydałby się mały rabacik dla forumowiczów,co szybciej przekona niezdecydowanych kolegów do odwiedzin Very Happy.Pozdrawiam życzę rozwinięcia skrzydeł i wysokich lotów.
Powrót do góry Go down
mgrinch

mgrinch

Liczba postów : 246

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 2 EmptyWto 20 Lis 2012, 15:41

firafix napisał:
Kolego FanMalTanWi,jestem tu od nie dawna,ale przydałby się mały rabacik dla forumowiczów,co szybciej przekona niezdecydowanych kolegów do odwiedzin Very Happy.Pozdrawiam życzę rozwinięcia skrzydeł i wysokich lotów.

Jak ktoś jest nie zdecydowany to może iść do reala lub innego ogólnego zoologika Razz
Powrót do góry Go down
knudson

knudson

Male Liczba postów : 368

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 2 EmptyWto 20 Lis 2012, 17:02

Pytanie tu co chwilę czy jest to czy tamto jest lekko bez sensu. Człowiek prowadzi sklep, hodowlę na pierdylion zbiorników i serwis akwarystyczny, poza tym ma rodzinę itp. itd. więc raczej nie ma czasu siedziec na forum i opowiadać co i za ile ma. A krynia chyba jeszcze jest, sam jedną niedawno nabyłem i jest bardzo ładna :-) Do odwiedzin sklepu powinny zachęcić zamieszczone tutaj wczesniej oceny i jak zauważył kolega joniosław - konkurencyje ceny. Rabaciki pewnie można wytargować przy konkretnych zakupach i nie trzeba nawet być forumowiczem.
Powrót do góry Go down
mgrinch

mgrinch

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 2 EmptyWto 20 Lis 2012, 17:36

Knudson święta racja - a sklep jest typowo akwarystyczny co jest kolejnym plusem, z tego co wiem to jeżeli kolega Piotr nie ma czegoś na sklepie to jest w stanie to sprowadzić kwestia podjechania i zapytania. Ja osobiście jestem zadowolony z zakupów Smile
Powrót do góry Go down
Mateusz89

Mateusz89

Male Liczba postów : 731

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 2 EmptyWto 20 Lis 2012, 17:37

Często wystarczy zadzwonić. Na początku tego wątku jest podany numer. A rabat przy konkretnych zakupach jest.
Powrót do góry Go down
szyszunia

Female Liczba postów : 6

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 2 EmptyPią 30 Lis 2012, 21:09

byłam, widziałam, zakupiłam kilka drobiazgów. Polecam fachowa obsługa sklep typowo akwarystyczny. Dużo pięknych i zadbanych ryb. Konkurencyjne ceny. Osobiście jestem zadowolona z zakupów.
Powrót do góry Go down
krzysiek1987

Liczba postów : 2

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 2 EmptyPon 10 Gru 2012, 18:30

Najlepszy sklep w Opolu.
Bardzo duży wybór rybek jak i wszelkiego rodzaju sprzętu i pokarmów.
Dobre ceny i fachowa porada. Polecam Smile
Powrót do góry Go down
grindz0ne

Liczba postów : 54

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 2 EmptySob 22 Gru 2012, 08:11

Trzeba to zbadać i to dokładnie cyclops
Powrót do góry Go down
Krzysiek86

Liczba postów : 14

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 2 EmptyNie 23 Gru 2012, 13:42

Witam
Bylem dzis pierwszy raz w sklepie i powiemze sie zdziwilem ale bardzo pozytywnie duzy wybor ryb a juz o sprzedajacym to nie wspomne z taka wiedza gosciu ze szok. Mam nadzieje ze bedzie funkcjonowal i sie rozwijal
Powrót do góry Go down
grindz0ne

Liczba postów : 54

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 2 EmptyNie 23 Gru 2012, 13:45

Krzysiek86 napisał:
Witam
Bylem dzis pierwszy raz w sklepie i powiemze sie zdziwilem ale bardzo pozytywnie duzy wybor ryb a juz o sprzedajacym to nie wspomne z taka wiedza gosciu ze szok. Mam nadzieje ze bedzie funkcjonowal i sie rozwijal

Może i szału wielkiego nie ma...byłem w sobotę...Lecz jak na Opole to chyba obecnie nie ma lepszego sklepu akwarystycznego pod względem rybek. rabbit cheers
Powrót do góry Go down
mgrinch

mgrinch

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 2 EmptyNie 23 Gru 2012, 14:18

Cytat :
Może i szału wielkiego nie ma...byłem w sobotę...Lecz jak na Opole to chyba obecnie nie ma lepszego sklepu akwarystycznego pod względem rybek.

Jak na taki okres funkcjonowania sklepu to jest mega najlepszy sklep na Opolszczyźnie, ceny lepsze niż w innych sklepach w Opolu a jak czegoś nie ma to może być wystarczy zapytać poprosić. Raczej wątpię żeby Piotr miał na tyle kasy żeby otworzyć sklep wielkości Karolinki. Dajcie mu trochę czasu i trochę zarobić aby mógł rozwinąć sklep Smile
Powrót do góry Go down
miro1983

miro1983

Male Liczba postów : 56

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 2 EmptyNie 23 Gru 2012, 15:15

Wie ktoś,czy właściciel sklepu jest z Opola?
santa
Powrót do góry Go down
gumis 102

gumis 102

Liczba postów : 64

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 2 EmptyPią 28 Gru 2012, 21:41

sklep jak najbardziej do polecenia inym jest tam wszystko rybki i fachowa obsługa No i własciciel ma własną chodowle pyszczaków Warto tam robic zakupy
Powrót do góry Go down
Pasta872

Pasta872

Male Liczba postów : 224

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 2 EmptySob 29 Gru 2012, 12:14

Właściciel jest z opola
Powrót do góry Go down
gumis 102

gumis 102

Liczba postów : 64

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 2 EmptySob 29 Gru 2012, 18:06

tak
Powrót do góry Go down
krzysiekh

Liczba postów : 25

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 2 EmptyCzw 03 Sty 2013, 15:59

Hej, masz już te razborki briggitae? Smile Bo 11 będę w Opolu, to bym zabrał jakiś styrobox do transportu.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !   Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! - Page 2 Empty

Powrót do góry Go down

Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu !
Powrót do góry 
Strona 2 z 7Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Mieszkanie w Opolu sprzedam
» Powstaje nowy sklep w Opolu.
» Gdzie w Opolu nabijają butle co2
» Nowa "odsłona" Salonu Akwarystycznego AQ w Opolu na ul Pużaka !!!
» KIELCE Targi Zwierząt Domowych - Zoo Salon 10-11.11.2012

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Akwarystyczne Opole :: Sklepy-
Skocz do: