| Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! | |
|
+40dawiddav kroni BambusKLB stachon88 fajfer Hornet_7 peli77 apri cort Marom Lukasz-odkrywca01 gregotsw hodowca mareczek HOLSON Pasta872 gumis 102 miro1983 Krzysiek86 grindz0ne krzysiek1987 szyszunia firafix mulojad2 jonioslaw Mateusz89 krzysiekh demondemon marek_z_81 Corvus Albus Zuzanna Topielec Adamtere dzidziol0 MrKobusek Tinker bell w-2 knudson akwarysta77 mgrinch FanMalTanWi 44 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
FanMalTanWi
Liczba postów : 59 Dołączył : 06/05/2012 Skąd : Opole
| Temat: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Nie 09 Wrz 2012, 10:50 | |
| Zapraszam wszystkich Naszego Salonu akwarystycznego w Opolu , przy ul Pużaka 21 ( w podwórku obok punktu wymiany opon na Pużaka) . Sklep o pow 80 m , ok 9500 tys litrów na sklepie. Myślę że każdy miłośnik podwodnego świata znajdzie coś dla siebie. Sklep czynny od pon -pn 10 -18 , soboty 10 -15. Zapraszamy !!! Wszystkich zainteresowanych którzy będą mieli problem z dojazdem do sklepu , proszę o kontakt tel pod nr tel 668824240 - wytłumaczymy jak dojechać. Banery umieszczone są przy samym wjeździe . Jeśli jest zapotrzebowanie na jakiś konkretny towar / rybkę - proszę dzwonić lub pisać sms-a ,postaram się sprowadzić - nie mam na tyle czasu by odpisywać przez forum itp. !!!!!!!! W Naszym Salonie produkty f-y Seachem , Easy Live oraz Microbe Lift - dostępne od . 04.09.13 Zapraszamy!!!! W sobotę tj. 19.04.14 Sklep czynny do gosz 14-ej.Zapraszamy !!! Zapraszamy również na Facebook-a- Salon Akwarystyczny AQ !!!!!!!!!!!!!!!!!Uwaga!!!!!!!!!!!!!! Nr telefonu do sklepu 668824240 - prosimy dzwonić w sprawach towaru , zamowień itp. !!!!!!!!!!!!!!! Uwaga !!!!!!!!!!! Z powodu bardzo dużej ilości wiadomości i zapytań dot ryb itp , bardzo proszę pisać wiad. prywatne lub bezpośrednio na emaila sprzedaz@aquaserwis.comJesteśmy po nowych dostawach ryb i roślin!!! Przyjechały do Nas min. Ramireza Gold oraz Electric Blue Gold Head , Skalar Diamentowy, Żwawik Czerwieniak , Kirys Black , oraz 10 gatunków Pyszczaków z jez Malawi !!! Zapraszamy!!!!
Ostatnio zmieniony przez FanMalTanWi dnia Sro 16 Kwi 2014, 20:00, w całości zmieniany 43 razy | |
|
| |
mgrinch
Liczba postów : 246 Dołączył : 11/02/2012 Skąd : Chróścice
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Nie 09 Wrz 2012, 12:14 | |
| To trzeba będzie odwiedzić przy okazji | |
|
| |
akwarysta77
Liczba postów : 154 Dołączył : 13/03/2012 Skąd : KĘDZIERZYN-KOŹLE
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Nie 09 Wrz 2012, 17:49 | |
| To super na pewno wpadnę pozdro | |
|
| |
knudson
Liczba postów : 368 Dołączył : 18/12/2011 Skąd : Opole
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Nie 09 Wrz 2012, 22:21 | |
| A ja już byłem :-) Na razie wstrzymam się z oceną, bo sklep za "świeży" ale sprawia pozytywne wrażenie (czysto, przestronnie i jeszcze dużo miejsca na towar) i mam szczerą, ogromną nadzieję, że biznes się pięknie rozwinie. Potencjał jest! W tygodniu wpadnę na pierwsze zakupy.
FanMalTanWi - umieść mapkę, bo ja mieszkam na osiedlu ponad 30 lat i nie od razu trafiłem. Dla osób spoza Opola może to być spore wyzwanie, bo Google Maps pokazuje Pużaka 21 jakieś 300 m od sklepu w stronę Castoramy. | |
|
| |
w-2
Liczba postów : 142 Dołączył : 18/12/2011 Skąd : niby góry
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Sro 12 Wrz 2012, 12:39 | |
| Oby to wypaliło i utrzymało dobry poziom, bo czas na zapełnienie akwarystycznej luki w Opolu... | |
|
| |
Tinker bell
Liczba postów : 188 Dołączył : 25/04/2012 Skąd : Opole
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Sro 12 Wrz 2012, 13:44 | |
| zamiast kibicować to ruszcie tyłki i idźcie i zobaczcie na własne oczy co sklep oferuje !!! | |
|
| |
w-2
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Sro 12 Wrz 2012, 20:23 | |
| żebym poszedł to chyba trzeba by maraton zrobić, więc.......a co coś nie "teges" z nim? | |
|
| |
knudson
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Sro 12 Wrz 2012, 20:34 | |
| Tinker Bell - ten sklep nie potrzebuje "apaczy" ("Coś podać? Nie, paczę tylko") tylko kupujących :-) A więc - idzcie, zobaczcie i coś kupcie :-)
Tak agituję bo mam blisko i chcę miec fajny sklep pod bokiem, hehe. | |
|
| |
Tinker bell
Liczba postów : 188 Dołączył : 25/04/2012 Skąd : Opole
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Sro 12 Wrz 2012, 20:52 | |
| Knudson: apacze---->okazyjnie kupujący-----> stały klient | |
|
| |
akwarysta77
Liczba postów : 154 Dołączył : 13/03/2012 Skąd : KĘDZIERZYN-KOŹLE
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Czw 13 Wrz 2012, 13:30 | |
| Ja będę w Opolu 17 września bo moja druga połówka ma egzamin praktyczny na prawko to na pewno wpadnę DO SKLEPIKU | |
|
| |
MrKobusek
Liczba postów : 86 Dołączył : 06/03/2012 Skąd : Opole
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Czw 13 Wrz 2012, 15:09 | |
| Ja drugiej połówki nie mam ale w następnym tygodniu będę w Opolu więc na pewno zajrzę, może znajdę coś ciekawego | |
|
| |
mgrinch
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Pią 21 Wrz 2012, 18:28 | |
| tak jak knudson napisał czysto przejrzyście i jeszcze sporo miejsca, obsługa miła. Mam nadzieję że za jakiś czas ten sklep zrobi konkurencję pozostałym sklepom FanMalTanWi odezwij się jak już będziesz miał ulotki to zabiorę trochę tak jak mówiłem | |
|
| |
FanMalTanWi
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Sro 26 Wrz 2012, 20:35 | |
| - mgrinch napisał:
- tak jak knudson napisał czysto przejrzyście i jeszcze sporo miejsca, obsługa miła.
Mam nadzieję że za jakiś czas ten sklep zrobi konkurencję pozostałym sklepom FanMalTanWi odezwij się jak już będziesz miał ulotki to zabiorę trochę tak jak mówiłem Hej , mam już ulotki , więc jak coś to zapraszam... | |
|
| |
mgrinch
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Czw 27 Wrz 2012, 04:23 | |
| OK jutro Kaśka jedzie z dzieckiem do lekarza to powiem jej żeby odebrała.
Pozdrawiam | |
|
| |
dzidziol0
Liczba postów : 93 Dołączył : 30/01/2012 Skąd : OSINY/k OPOLA
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Nie 30 Wrz 2012, 09:20 | |
| witam wszystkich powiem tak na temat tego nowego salonu ) byłem zobaczyłem i cholernie mu kibicuję. Facet ma ambicję i naprawdę warto tam się wybrać słuchajta ceny jakie są na rybcie sa naprawdę konkurencyjne, odmiany rybek co niektórych nie widziałem jeszcze w żadnym sklepie w Opolu , kondycja rybek myslę że doskonała sam nie omieszkałem zrobić tam zakupów no i powiem tak że rybcie pływaja jak złoto żarłoczne bestje ) i czują się doskonale tak że warto. Jeżeli da właściciel rade utrzymać ten sklep na takim poziomie jak teraz to myślę że to będzie jeden z wiodących sklepów. A jeszcze rośliny mam tam jedną piękną upatrzoną pierwszy raz na oczy widziałem nawet nie pamiętam nazwy ale wygląda jak ( OŚMIORNICA) ) , i kilka jeszcze innych odmian roślin jest warto zobaczyć. Tak poza tym to człowiek który ma hodowle ryb tak że wie małe conieco na temat hodowli ryb ). Tak że bardzo polecam odwiedzenie tego sklepu ja już dawno tak miło nie zostałem zaskoczony co do akwarystyki w naszym mieście. KIBICUJĘ TEMU SKLEPOWI OSOBIŚCIE. | |
|
| |
knudson
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Nie 30 Wrz 2012, 10:42 | |
| Z tego co wiem, to mają pojawić się jeszcze towary z kilku wiodących firm z branży + korzenie + kamienie (w dużym wyborze) i oferta ryb ma się poszerzyć nieco (np. paletki, jez. Wiktorii). Zaopatrzeniowo będzie nie gorzej, a nawet lepiej niż gdzie indziej w Opolu, natomiast jeśli chodzi o ryby to lepiej już jest. Jest jeszcze jedna sprawa - w tym sklepie szefuje i obsługuje akwarysta-pasjonat z doświadczeniem i wiedzą, którą się chętnie dzieli a to generalnie w sklepach akwarystycznych (nie tylko w Opolu) trudno. | |
|
| |
Adamtere
Liczba postów : 28 Dołączył : 07/05/2012 Skąd : Opole
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Nie 30 Wrz 2012, 19:58 | |
| Byłem, widziałem, pogadaliśmy z właścicielem - będzie ok. Każdy nowy sklep w Opolu z branży akwarystycznej przyjmuję z ochotą. Rybek i roślin nigdy za wiele :-) A, że sprzedawca zna temat, to tym bardziej ok. Mam nadzieję, że się przyjmie.
| |
|
| |
Topielec Admin
Liczba postów : 344 Dołączył : 29/11/2011 Skąd : Opole
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Czw 04 Paź 2012, 11:14 | |
| Skoro tak pozytywne opinie, to i ja będę się musiał wybrać na oględziny Tylko czasu brak ostatnio :/ | |
|
| |
w-2
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Czw 04 Paź 2012, 12:06 | |
| Ktoś może widział w tym nowym sklepie muszlowce ocellatus, brevis? | |
|
| |
Zuzanna
Liczba postów : 26 Dołączył : 29/04/2012 Skąd : Opole
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Czw 04 Paź 2012, 17:51 | |
| Byłam i widziałam Jest brevis, a ma być multifasciatus ( z tego co pamiętam, właściciel ma go w hodowli). A może już jest? A sklep zapowiada się naprawdę świetnie. Mnie zauroczył cudnie zapowiadający się roślinniak na środku sklepu | |
|
| |
w-2
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Pią 05 Paź 2012, 08:08 | |
| Dzięki Więc czas się wybrać... pozdrawiam | |
|
| |
FanMalTanWi
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Sob 06 Paź 2012, 07:09 | |
| Na sklepie sa aktualnie Brevisy oraz Telmatochromis Temporalis Shell.Multiki sa do przywiezienia z hodowli. | |
|
| |
Corvus Albus
Liczba postów : 8 Dołączył : 23/09/2012
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Nie 07 Paź 2012, 10:46 | |
| A jak tam z bojownikami wygląda? Jest coś? | |
|
| |
FanMalTanWi
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Pon 08 Paź 2012, 06:52 | |
| Bojowników chwilowo nie ma. | |
|
| |
marek_z_81
Liczba postów : 195 Dołączył : 26/02/2012 Skąd : Kędzierzyn-Koźle
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! Pon 08 Paź 2012, 07:15 | |
| Może i dobrze bo po co kolejny sklep z półką z kubeczkami. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! | |
| |
|
| |
| Nowo otwarty salon Akwarystyczny w Opolu ! | |
|