Akwarystyczne Opole
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Forum zrzeszające posiadaczy akwariów z nieco zaniedbanego pod względem tego hobby województwa opolskiego. Czas to zmienić!

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

III Opolska Akwarystyczna Integracja

Go down 
+12
perez_
Kefas
Pasta872
FanMalTanWi
marek_z_81
Topielec
Tinker bell
kroni
miro1983
Mateusz89
HOLSON
knudson
16 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorWiadomość
apri cort

Liczba postów : 210

III Opolska Akwarystyczna Integracja - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja - Page 3 EmptyWto 26 Lut 2013, 21:24

Kurde, nie ma na tych forum żadnych dziewczyn chętnych do integracji, oprócz mnie?? Wink
Powrót do góry Go down
knudson

knudson

Male Liczba postów : 368

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja - Page 3 EmptyWto 26 Lut 2013, 22:09

No jak masz jakieś koleżanki akwarystki to przyprowadź Razz
Powrót do góry Go down
dzejson90

Liczba postów : 158

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja - Page 3 EmptyWto 26 Lut 2013, 22:15

oj nie muszą być to od razu akwarystki mogę mieć papugę czy tam żabę w kuli obojętnie Cool
Powrót do góry Go down
Kefas

Liczba postów : 21

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja - Page 3 EmptySro 27 Lut 2013, 06:11

Ja w Niedzielę niestety nie mogę. Rano wyjeżdżam do Warszawy na szkolenie Crying or Very sad , ale życzę wam dobrej zabawy jocolor

A tak nawiasem, to bardzo zastanawiające, że jest tak mało akwarystek w stosunku do akwarystów. Tym bardziej szacunek dla apri cort. Jeśli się okarze, że będziesz jedyną niewiastą na spotkaniu, to będziesz taką "wisienką na torcie" Smile
Powrót do góry Go down
apri cort

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja - Page 3 EmptySro 27 Lut 2013, 11:16

No Panowie, chętnie bym Wam przyprowadziła jakieś Panie, ale niestety niedawno się przeprowadziłam do Opola i nie dorobiłam się jeszcze koleżanek. Ale myślę, że jakoś podołam samotnej konfrontacji z Wami wszystkimi Wink Wink Wink W końcu jestem nauczycielką, poradzę sobie z bandą rozbrykanych chłopaków Wink A jeśli chodzi o kobiety w akwarystyce, to po prostu niewiele pań lubi dźwigać kłody, strugać gałęzie i odsysać muł Wink Zresztą, w akwa ciężko się pracuje z tipsami (dla niewtajemniczonych: sztuczne pazury), a i ochlapać ulubioną bluzeczkę można albo makijaż spłynie nie daj Boże... hahahaaa!!
Powrót do góry Go down
FanMalTanWi

Male Liczba postów : 59

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja - Page 3 EmptySro 27 Lut 2013, 16:56

Uwaga: stolik w Gamie zamówiony !! Tylko teraz mi się nie wykruszać!! Niedziela 17- a , to tak dla przypomnienia.
Powrót do góry Go down
Pasta872

Pasta872

Male Liczba postów : 224

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja - Page 3 EmptySro 27 Lut 2013, 17:32

Panowie i Panie jak mi nic nie wyskoczy to też będę Smile oczywiście jak będzie jeszcze miejsce wolne Smile
Powrót do góry Go down
apri cort

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja - Page 3 EmptySro 27 Lut 2013, 18:50

Najwyżej Cię któryś kolega weźmie na kolana, hiehie!
Powrót do góry Go down
Topielec
Admin
Topielec

Male Liczba postów : 344

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja - Page 3 EmptyPią 01 Mar 2013, 20:41

Przepraszam za nieobecność w ostatnich czasach na forum, ale czasu coś ostatnio ciągle brakuje, ale jak najbardziej deklaruję obecność na niedzielnym spotkaniu Smile
Powrót do góry Go down
knudson

knudson

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja - Page 3 EmptyPią 01 Mar 2013, 21:11

No pięknie, jak tak dalej pójdzie to będziemy mieli rekord frekwencji Very Happy
Powrót do góry Go down
richelieu

richelieu

Male Liczba postów : 71

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja - Page 3 EmptyPią 01 Mar 2013, 21:28

Jak dobrze pójdzie i przyjadę do Opola w niedzielę, to wpadnę na godzinkę lub dwie Smile Także idzie na rekord Smile
Powrót do góry Go down
RMAx

Liczba postów : 12

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja - Page 3 EmptySob 02 Mar 2013, 20:38

macie jeszcze wolne miejsca przy tym stoliku?
Powrót do góry Go down
apri cort

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja - Page 3 EmptySob 02 Mar 2013, 20:49

Ja tam zajmę tylko 1 małe krzesełko, mogę się przesunąć trochę Wink
Powrót do góry Go down
Mateusz89

Mateusz89

Male Liczba postów : 731

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja - Page 3 EmptySob 02 Mar 2013, 20:52

Miejsc raczej nie zabraknie.
Powrót do góry Go down
RMAx

Liczba postów : 12

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja - Page 3 EmptySob 02 Mar 2013, 20:57

apri cort napisał:
Ja tam zajmę tylko 1 małe krzesełko, mogę się przesunąć trochę Wink
ja ze dwa, ma naturalny duzy zbirnik Laughing
chetnie bym Was poznał i pogadał jak się z czasem ogarne
Powrót do góry Go down
FanMalTanWi

Male Liczba postów : 59

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja - Page 3 EmptySob 02 Mar 2013, 23:08

spoko , do 7 -u zamówionych miejsc jest przewidziana " dostawka " - wiec powinno starczyć miejsc.
Powrót do góry Go down
apri cort

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja - Page 3 EmptyNie 03 Mar 2013, 09:23

Uuu... jeśli będzie nas więcej, to rzeczywiście będzie ciasna integracja Wink Panowie, tylko się nie spóźniajcie, bo ja wpadam punkt 17:00 dosłownie na godzinkę, może z małym haczykiem. Głupio by było, gdybym siedziała sama do za piętnaście szósta.........
Powrót do góry Go down
dzejson90

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja - Page 3 EmptyNie 03 Mar 2013, 12:57

JA też mam taki plan żeby wpaść punkt 17 i tak godzinka max 1,5 Smile
Powrót do góry Go down
Mateusz89

Mateusz89

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja - Page 3 EmptyNie 03 Mar 2013, 12:59

hola hola, nie planować mi tu tak minimalistycznie.
Powrót do góry Go down
knudson

knudson

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja - Page 3 EmptyNie 03 Mar 2013, 14:20

No to trzeba będzie szybko zamawiać ;-p
Powrót do góry Go down
apri cort

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja - Page 3 EmptyNie 03 Mar 2013, 14:55

Nie wiem, ja Wy, ale ja już wyruszam!
Powrót do góry Go down
Mateusz89

Mateusz89

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja - Page 3 EmptyNie 03 Mar 2013, 15:04

My mamy jeszcze 17 minut
Powrót do góry Go down
Pasta872

Pasta872

Male Liczba postów : 224

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja - Page 3 EmptyNie 03 Mar 2013, 15:55

kurde nie zdąże Sad bedę w opolu dopiero o 18 30
Powrót do góry Go down
kroni

kroni

Liczba postów : 191

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja - Page 3 EmptyNie 03 Mar 2013, 20:11

knudson mnie wkurwił i nie przyjadę.zaoram się w domu oglądając ryby.plecami do ściany.miłego gadulstwa.
Powrót do góry Go down
dzejson90

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja - Page 3 EmptyNie 03 Mar 2013, 20:32

Pasta szkoda że nie wbiłeś bo siedzieliśmy do 20:10 Smile
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja - Page 3 Empty

Powrót do góry Go down

III Opolska Akwarystyczna Integracja
Powrót do góry 
Strona 3 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» I Opolska Akwarystyczna Integracja :)
» V Opolska Akwarystyczna Integracja
» II Opolska Akwarystyczna Integracja :)
» IV Opolska Akwarystyczna Integracja
» X Jublieuszowa Opolska Integracja Akwarystyczna

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Akwarystyczne Opole :: Akwarystyka w województwie opolskim-
Skocz do: