Akwarystyczne Opole
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Forum zrzeszające posiadaczy akwariów z nieco zaniedbanego pod względem tego hobby województwa opolskiego. Czas to zmienić!

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

III Opolska Akwarystyczna Integracja

Go down 
+12
perez_
Kefas
Pasta872
FanMalTanWi
marek_z_81
Topielec
Tinker bell
kroni
miro1983
Mateusz89
HOLSON
knudson
16 posters
Idź do strony : 1, 2, 3, 4  Next
AutorWiadomość
knudson

knudson

Male Liczba postów : 368

III Opolska Akwarystyczna Integracja Empty
PisanieTemat: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja EmptyCzw 24 Sty 2013, 14:19

Forum sie rozrasta, więc proponuje spotkać się na III OAI. Wstępnie proponuję termin na 23 lutego, żeby dać czas na zorganizowanie sobie wolnego dnia itd. Może tym razem uda się spotkać w szerszym niż zazwyczaj gronie? :-)

Ostatnio zmieniony przez knudson dnia Czw 24 Sty 2013, 18:44, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
HOLSON

HOLSON

Male Liczba postów : 114

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja EmptyCzw 24 Sty 2013, 16:37

22 to piątek czyli rozumiem, że wchodzą w grę godziny mocno popołudniowe-wieczorne?
Z wolnym dniem może być różnie przynajmniej u mnie nie wiem jak reszta. Nie lepiej zrobić to na weekend ?

ps. dostałem przesyłkę, daj znać jak dotrze siano Wink, dzięki
Powrót do góry Go down
Mateusz89

Mateusz89

Male Liczba postów : 731

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja EmptyCzw 24 Sty 2013, 17:20

Jak zwykle się piszę. Mogę też zabrać do czterech osób z Gogolina.
Powrót do góry Go down
knudson

knudson

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja EmptyCzw 24 Sty 2013, 18:45

Poprawiłem, oczywiście chodziło mi o sobotę 23 lutego :-)
Powrót do góry Go down
miro1983

miro1983

Male Liczba postów : 56

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja EmptyPią 25 Sty 2013, 06:49

Mateusz89 napisał:
Jak zwykle się piszę. Mogę też zabrać do czterech osób z Gogolina.

Jak będę miał wolne w pracy,to jadę z Tobą!! Very Happy
Powrót do góry Go down
kroni

kroni

Liczba postów : 191

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja EmptyPią 25 Sty 2013, 17:29

gdzie?
Powrót do góry Go down
knudson

knudson

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja EmptyPią 25 Sty 2013, 18:08

Miejsce do ustalenia, nie jestem oblatany w knajpach, więc można rzucac propozycje :-)
Powrót do góry Go down
HOLSON

HOLSON

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja EmptyPią 25 Sty 2013, 19:14

Może gdzieś z lokali w, którym jest akwarium Smile
Powrót do góry Go down
Tinker bell

Tinker bell

Male Liczba postów : 188

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja EmptyPią 25 Sty 2013, 21:00

Jeżeli w robocie będzie wolne to melduje się na spotkaniu Smile
Powrót do góry Go down
Topielec
Admin
Topielec

Male Liczba postów : 344

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja EmptySob 26 Sty 2013, 14:33

Chopaki (pozwalam sobie w ten sposób, bo zwykle kobiet brak Razz) akurat 23 obchodzę jubileusz swoich narodzin, więc mi średnio pasuje... No chyba, że mnie nie chcecie :>
Powrót do góry Go down
marek_z_81

marek_z_81

Male Liczba postów : 195

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja EmptySob 26 Sty 2013, 16:04

No to sponsor już jest Very Happy
Powrót do góry Go down
knudson

knudson

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja EmptySob 26 Sty 2013, 20:20

Taaa, jak nie ostatki to Walentynki (tfuuu, tfu), tłok w tym lutym jak cholera. Ojca Założyciela jak najbardziej chcemy zobaczyć ponownie (Kto przeciw? Nie widzę.) więc co powiecie na tydzien później czyli 2 marca? No może być nawet w lokalu z akwariami :-)
Powrót do góry Go down
HOLSON

HOLSON

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja EmptySob 26 Sty 2013, 23:29

Topielec zaprosi nas na bal urodzinowy i posiedzimy przy jego akwa Very Happy
Powrót do góry Go down
FanMalTanWi

Male Liczba postów : 59

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja EmptyNie 27 Sty 2013, 12:01

Witam , ja się oczywiście piszę , jeśli w danym dniu nic " mi nie wypadnie ".
Powrót do góry Go down
Pasta872

Pasta872

Male Liczba postów : 224

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja EmptyNie 27 Sty 2013, 19:26

Witam, może i mi się uda tym razem być
Powrót do góry Go down
kroni

kroni

Liczba postów : 191

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja EmptyPon 28 Sty 2013, 22:21

a może bez akwarium w knajpie i poza opolem?jest fajna knajpa w łubnianach,kakalito się nazywa.pasta872 powinien ją znać.fajne miejsce.
Powrót do góry Go down
Topielec
Admin
Topielec

Male Liczba postów : 344

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja EmptyWto 29 Sty 2013, 08:58

2 marca mi pasuje Smile
Jeśli nie ma sprzeciwów, to wstępnie wybieramy tę datę.
Co do miejsca spotkania, to wszystko jest do dogadania - ja tam jestem za Opolem Smile Pytanie skąd będzie większość akwarystów? :>
Powrót do góry Go down
Mateusz89

Mateusz89

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja EmptyWto 29 Sty 2013, 10:33

Pewnie z Gogolina Razz. Również jestem za Opolem.
Powrót do góry Go down
Pasta872

Pasta872

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja EmptyWto 29 Sty 2013, 19:15

Witam
kroni wiem gdzie to jest mieszkam nie daleko, mi tam by pasowało bo mógłbym się napić Razz hehe fajna knajpka, ale jak spotkanie będzie w Opolu to postaram się być Very Happy, mam nadzieje że nic mi nie wyskoczy nieplanowanego
Powrót do góry Go down
HOLSON

HOLSON

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja EmptyPon 18 Lut 2013, 17:35

i co temat klęk? a marzec się zbliża
Powrót do góry Go down
Mateusz89

Mateusz89

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja EmptyPon 18 Lut 2013, 17:37

No każdy czeka na tą konkretną datę Smile
Powrót do góry Go down
knudson

knudson

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja EmptyPon 18 Lut 2013, 19:43

No data jest: 2 marca. Miejsce: do ustalenia, jeśli ktoś zna przytulny lokal z dobrym zaopatrzeniem w Opolu to niech się nie krępuje i rzuca propozycję.
Powrót do góry Go down
Pasta872

Pasta872

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja EmptyPon 18 Lut 2013, 21:32

To mnie raczej nie będzie, bo jak wypali to jade na deske:( ale zobaczymy jak to będzie, tym razem chciałem być
Powrót do góry Go down
FanMalTanWi

Male Liczba postów : 59

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja EmptyWto 19 Lut 2013, 21:15

Proponuje knajpkę Gama - ostatnia II integracja tam sie obyła i było uważam ok - super klimat - miejsca też jest dużo , można zjeść i coś napić .Parking pod samym niemal wejściem itp.
Powrót do góry Go down
Kefas

Liczba postów : 21

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja EmptySro 20 Lut 2013, 06:08

Dla mnie OK.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: III Opolska Akwarystyczna Integracja   III Opolska Akwarystyczna Integracja Empty

Powrót do góry Go down

III Opolska Akwarystyczna Integracja
Powrót do góry 
Strona 1 z 4Idź do strony : 1, 2, 3, 4  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Akwarystyczne Opole :: Akwarystyka w województwie opolskim-
Skocz do: