Akwarystyczne Opole
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Forum zrzeszające posiadaczy akwariów z nieco zaniedbanego pod względem tego hobby województwa opolskiego. Czas to zmienić!

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

[Opole] Przedszkole przyjmie roślinki

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
apri cort

Liczba postów : 210

[Opole] Przedszkole przyjmie roślinki Empty
PisanieTemat: [Opole] Przedszkole przyjmie roślinki   [Opole] Przedszkole przyjmie roślinki EmptyPią 13 Gru 2013, 20:24

Wzięłam się za przedszkolny zbiornik. Było standardowo, czyli plastikowe roślinki i jakaś ceramika. Wywaliłam sztuczności, dałam jakieś drewienko i kilka listków. Z tym problemu nie będzie. Ale niestety nie mam ani pół rośliny, żeby trochę niedobitkom byt umilić. Najchętniej przyjmę nurzańce lub jakąś żabienicę czy kryptokorynę, coś, co pociągnie przy marnym świetle i pójdzie pod lustro wody.

W zamian mogę dać przesuszone gałęzie wierzby mandżurskiej lub szyszki olszynowe.

Kontakt: 505 424 774, apricort@poczta.onet.pl lub priv.
Powrót do góry Go down
Olafek

Male Liczba postów : 18

[Opole] Przedszkole przyjmie roślinki Empty
PisanieTemat: Re: [Opole] Przedszkole przyjmie roślinki   [Opole] Przedszkole przyjmie roślinki EmptySob 28 Gru 2013, 09:26

Jeśli jesteś zainteresowany mam nadwyżkę pisti rozetkowej - z 20/30 sztuk drobnicy po 2-3 cm średnicy, wymagań świetlnych nie ma dużych, ale ''zabiera'' światło roślinom posadzonym na dnie.
kontakt: czuczuwara@wp.pl
Powrót do góry Go down

[Opole] Przedszkole przyjmie roślinki
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» [Opole] przyjmę/kupię roślinki
» Przyjmę roślinki
» przyjme roślinki z przycinki
» Oddam roslinki Kluczbork
» Przyjmę lub odkupię roślinki