Forum zrzeszające posiadaczy akwariów z nieco zaniedbanego pod względem tego hobby województwa opolskiego. Czas to zmienić! |
|
| Sklep aqva-light.pl | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
stefan_p
Liczba postów : 9 Dołączył : 09/02/2012 Skąd : Opole
| Temat: Sklep aqva-light.pl Czw 09 Lut 2012, 09:05 | |
| Ponieważ dosłownie kilka dni temu padł mi statecznik elektroniczny musiałem znaleźć szybko jakiś zamiennik starego (miałem model firmy Hailea, który był fabrycznie montowany w pokrywie, którą posiadam). Znalazłem takowy w sklepie Rośliny Akwariowe.pl, jednak ze względu na moim zdaniem wysokie ceny oraz gigantyczny czas oczekiwania na dostawy od nich (podczas mojego ostatniego zamówienia na dostawę czekałem ponad 2 tygodnie, dodatkowo miesiąc na dosyłkę brakującego towaru) postanowiłem dokonać zakupu w sklepie aqva-light.pl. Znalazłem wcześniej kilka pozytywnych opinii na ich temat i okazały się one prawdziwe.
Zamówiłem statecznik Statecznik VS Elxs 124 firmy VosslohSchwabe oraz świetlówkę Aqua Medic Ocean White 24W 10000K z trzonkiem 2G11. Towar zamówiłem w poniedziałek rano, we wtorek o godz. 9:30 paczka była u mnie. Towar jechał kurierem a pieniądze przelałem dopiero we wtorek. Także szczerze polecam ten sklep jeżeli potrzebujecie akcesoriów oświetleniowych. | |
| | | Topielec Admin
Liczba postów : 344 Dołączył : 29/11/2011 Skąd : Opole
| Temat: Re: Sklep aqva-light.pl Czw 09 Lut 2012, 10:35 | |
| Również potwierdzam wysoki poziom sklepu Jeśli chodzi o oświetlenie do akwarium, to są najlepsi. | |
| | | Mateusz89
Liczba postów : 731 Dołączył : 12/01/2012 Skąd : Gogolin
| Temat: Re: Sklep aqva-light.pl Czw 09 Lut 2012, 11:30 | |
| Również wielokrotnie robiłem tam zakupy i zawsze poziom obsługi był najwyższy. Ceny też mają rozsądne. No i największy wybór. | |
| | | knudson
Liczba postów : 368 Dołączył : 18/12/2011 Skąd : Opole
| Temat: Re: Sklep aqva-light.pl Nie 08 Lip 2012, 19:30 | |
| Składam w tym sklepie zamówienie (lampy + t5) - jeśli ktoś chce się dołączyć to czekam do wtorku, 10.07 do godz. 19.00. | |
| | | w-2
Liczba postów : 142 Dołączył : 18/12/2011 Skąd : niby góry
| Temat: Re: Sklep aqva-light.pl Pon 09 Lip 2012, 14:28 | |
| Podpisuję się 4 rękami;) pod działalnością handlową tego sklepu, lepszego nie znam, co już gdzieś chyba pisałem. | |
| | | Niemieckalala
Liczba postów : 2 Dołączył : 26/02/2019 Skąd : Kraków
| Temat: Re: Sklep aqva-light.pl Wto 26 Lut 2019, 13:26 | |
| Cześć, czy ktoś tu jeszcze zagląda? Też znam ten sklep z opinii znajomych. Ale do rzeczy... potrzebuję wykonać tłumaczenie instrukcji filtra, który zakupiłam w Niemczech. To będzie takie tłumaczenie techniczne raczej - sama ze słowanikiem nie mogę sobie poradzić, a nie ma instukcji po polsku (oczywiście) . Moje pytanie - jest ktoś na forum, kto zna dobrze niemiecki i słownictwo z tej "branży". | |
| | | knudson
Liczba postów : 368 Dołączył : 18/12/2011 Skąd : Opole
| Temat: Re: Sklep aqva-light.pl Wto 26 Lut 2019, 18:09 | |
| Cześć. Czasem ktoś zajrzy, ale nie jest to aktywna grupa. Z tłumaczeniem niestety nie pomogę, nie wiem czy ktoś z forum włada niemieckim. A w ogóle - kto czyta instrukcje? :-) | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Sklep aqva-light.pl | |
| |
| | | | Sklep aqva-light.pl | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|