Akwarystyczne Opole
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Forum zrzeszające posiadaczy akwariów z nieco zaniedbanego pod względem tego hobby województwa opolskiego. Czas to zmienić!

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

Sklep aqva-light.pl

Go down 
+2
Topielec
stefan_p
6 posters
AutorWiadomość
stefan_p

stefan_p

Male Liczba postów : 9

Sklep aqva-light.pl Empty
PisanieTemat: Sklep aqva-light.pl   Sklep aqva-light.pl EmptyCzw 09 Lut 2012, 09:05

Ponieważ dosłownie kilka dni temu padł mi statecznik elektroniczny musiałem znaleźć szybko jakiś zamiennik starego (miałem model firmy Hailea, który był fabrycznie montowany w pokrywie, którą posiadam). Znalazłem takowy w sklepie Rośliny Akwariowe.pl, jednak ze względu na moim zdaniem wysokie ceny oraz gigantyczny czas oczekiwania na dostawy od nich (podczas mojego ostatniego zamówienia na dostawę czekałem ponad 2 tygodnie, dodatkowo miesiąc na dosyłkę brakującego towaru) postanowiłem dokonać zakupu w sklepie aqva-light.pl. Znalazłem wcześniej kilka pozytywnych opinii na ich temat i okazały się one prawdziwe.

Zamówiłem statecznik Statecznik VS Elxs 124 firmy VosslohSchwabe oraz świetlówkę Aqua Medic Ocean White 24W 10000K z trzonkiem 2G11. Towar zamówiłem w poniedziałek rano, we wtorek o godz. 9:30 paczka była u mnie. Towar jechał kurierem a pieniądze przelałem dopiero we wtorek. Także szczerze polecam ten sklep jeżeli potrzebujecie akcesoriów oświetleniowych.
Powrót do góry Go down
Topielec
Admin
Topielec

Male Liczba postów : 344

PisanieTemat: Re: Sklep aqva-light.pl   Sklep aqva-light.pl EmptyCzw 09 Lut 2012, 10:35

Również potwierdzam wysoki poziom sklepu Smile Jeśli chodzi o oświetlenie do akwarium, to są najlepsi.
Powrót do góry Go down
Mateusz89

Mateusz89

Male Liczba postów : 731

PisanieTemat: Re: Sklep aqva-light.pl   Sklep aqva-light.pl EmptyCzw 09 Lut 2012, 11:30

Również wielokrotnie robiłem tam zakupy i zawsze poziom obsługi był najwyższy. Ceny też mają rozsądne. No i największy wybór.
Powrót do góry Go down
knudson

knudson

Male Liczba postów : 368

PisanieTemat: Re: Sklep aqva-light.pl   Sklep aqva-light.pl EmptyNie 08 Lip 2012, 19:30

Składam w tym sklepie zamówienie (lampy + t5) - jeśli ktoś chce się dołączyć to czekam do wtorku, 10.07 do godz. 19.00.
Powrót do góry Go down
w-2

Male Liczba postów : 142

PisanieTemat: Re: Sklep aqva-light.pl   Sklep aqva-light.pl EmptyPon 09 Lip 2012, 14:28

Podpisuję się 4 rękami;) pod działalnością handlową tego sklepu, lepszego nie znam, co już gdzieś chyba pisałem.
Powrót do góry Go down
Niemieckalala

Liczba postów : 2

PisanieTemat: Re: Sklep aqva-light.pl   Sklep aqva-light.pl EmptyWto 26 Lut 2019, 13:26

Cześć, czy ktoś tu jeszcze zagląda? Też znam ten sklep z opinii znajomych. Ale do rzeczy... potrzebuję wykonać tłumaczenie instrukcji filtra, który zakupiłam w Niemczech. To będzie takie tłumaczenie techniczne raczej - sama ze słowanikiem nie mogę sobie poradzić, a nie ma instukcji po polsku (oczywiście) . Moje pytanie - jest ktoś na forum, kto zna dobrze niemiecki i słownictwo z tej "branży".
Powrót do góry Go down
knudson

knudson

Male Liczba postów : 368

PisanieTemat: Re: Sklep aqva-light.pl   Sklep aqva-light.pl EmptyWto 26 Lut 2019, 18:09

Cześć. Czasem ktoś zajrzy, ale nie jest to aktywna grupa. Z tłumaczeniem niestety nie pomogę, nie wiem czy ktoś z forum włada niemieckim. A w ogóle - kto czyta instrukcje? :-)
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Sklep aqva-light.pl   Sklep aqva-light.pl Empty

Powrót do góry Go down

Sklep aqva-light.pl
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Akwarystyczne Opole :: Oświetlenie-
Skocz do: