gettinhigh
Liczba postów : 90 Dołączył : 03/12/2012
| Temat: Może nowe działy? Czw 13 Gru 2012, 18:20 | |
| Brakuje działów GLONY NAWOŻENIE Chciałbym się podzielić swoją wiedzą w postaci paru moich artykułów a nie mogę bo nawet nie ma gdzie to wstawić. Administracjo zrób coś z tym. | |
|
Mateusz89
Liczba postów : 731 Dołączył : 12/01/2012 Skąd : Gogolin
| Temat: Re: Może nowe działy? Czw 13 Gru 2012, 21:56 | |
| O nawożeniu możesz bez przeszkód napisać w dziale o roślinach. O glonach również, ewentualnie rozwinąłbym wątek o chorobach również o glony. Pisz śmiało artykuły najwyżej w przyszłości zostaną przeniesione. Chyba nie ma sensu przesadzać z rozdrabnianiem forum. | |
|
Topielec Admin
Liczba postów : 344 Dołączył : 29/11/2011 Skąd : Opole
| Temat: Re: Może nowe działy? Pią 14 Gru 2012, 09:03 | |
| Popieram Mateusza. Sprawy nawożenia i glonów są powiązane ze sobą dosyć ściśle oraz są powiązane z roślinami, więc nadadzą się do tego działu doskonale Na naszym forum nie pojawia się (jak na razie) tyle nowych tematów, by tworzyć tak szczegółowe działy. Ale bardzo będzie nam miło, jeśli pojawi się na forum dodatkowa wiedza w postaci artykułów Super! | |
|
gettinhigh
Liczba postów : 90 Dołączył : 03/12/2012
| Temat: Re: Może nowe działy? Pią 14 Gru 2012, 11:24 | |
| Ok to postaram się przyjaciele by powstało dużo nowych tematów by powstał nowy dział związany z glonami Zmotywowaliście mnie. Ps Wejdźcie w dział rośliny byście zobaczyli ile wątków jest poruszanych z kwestią nawożenia... Myślę że wystarczająco by powstał akurat ten dział. | |
|
Topielec Admin
Liczba postów : 344 Dołączył : 29/11/2011 Skąd : Opole
| Temat: Re: Może nowe działy? Czw 17 Sty 2013, 12:21 | |
| Postał nowy dział - Morszczyzna - czyli wszystko, co dotyczy akwariów morskich. | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Może nowe działy? | |
| |
|