Tinker bell
Liczba postów : 188 Dołączył : 25/04/2012 Skąd : Opole
| Temat: Sklepy akwarystyczne w sieci. Nie 29 Kwi 2012, 19:35 | |
| Jakie sa wasze ulubione sklepy akwarystyczne w sieci, do ktorych chetnie wracacie, a jakie omijacie szerokim lukiem. | |
|
dzejson90
Liczba postów : 158 Dołączył : 12/01/2012
| Temat: Re: Sklepy akwarystyczne w sieci. Nie 29 Kwi 2012, 20:03 | |
| Plantica (keszeri na allegro) , sklep jest we Wrocławiu. Byłem osobiście , świetny wybór korzeni maja oraz kamieni, lampy zbiorniki zwykłe i OW maja w bardzo dobrych cenach. Akwarystyczny24.pl - też bardzo fajny sklep gdzie wszystko można znaleźć w super niskich cenach | |
|
Tinker bell
Liczba postów : 188 Dołączył : 25/04/2012 Skąd : Opole
| Temat: Re: Sklepy akwarystyczne w sieci. Pon 30 Kwi 2012, 06:46 | |
| a sklep, ktory niepolecasz? | |
|
w-2
Liczba postów : 142 Dołączył : 18/12/2011 Skąd : niby góry
| Temat: Re: Sklepy akwarystyczne w sieci. Sro 09 Maj 2012, 07:59 | |
| Sklep który polecam to sklep z oświetleniem http://www.aqva-light.pl, bardzo dobry wybór, szybka realizacja, bardzo dobry kontakt, dorzucą czasem gratisy do paczki. Akwarystyczny24.pl też ok - duży wybór, nowe firmy, ceny nie zwalają z nóg. Nie polecam Aqua-tech.pl, kontakt że można nerwy stracić, ryby dostałem bez kwarantanny, wychudzone i w złej kondycji, wielki rozgardiasz w kontakcie i organizacji. Na minus też sklepmalawi.pl bardzo zły kontakt, nie odpowiadają na pytania, ryby w miarę ok czasem wiele mniejsze niż piszą. w-2 | |
|
Tomasz79
Liczba postów : 3 Dołączył : 03/11/2012 Skąd : Głuchołazy
| Temat: Re: Sklepy akwarystyczne w sieci. Nie 04 Lis 2012, 11:06 | |
| Ja Polecam Krakowski sklep http://sklep.roslinyakwariowe.pl/ . Kupuję tam często rośliny oraz zakupiłem u nich mój 128l zbiornik Opti wraz z wyposażeniem . Ceny może są wyższe niż u konkurencji i na Allegro ale sklep ma bardzo profesjonalne podejście do klienta , gwarancję i porady przy zakupach | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Sklepy akwarystyczne w sieci. | |
| |
|