Akwarystyczne Opole
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Forum zrzeszające posiadaczy akwariów z nieco zaniedbanego pod względem tego hobby województwa opolskiego. Czas to zmienić!

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

Akwarystyka morska w województwie opolskim

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
Topielec
Admin
Topielec

Male Liczba postów : 344

Akwarystyka morska w województwie opolskim Empty
PisanieTemat: Akwarystyka morska w województwie opolskim   Akwarystyka morska w województwie opolskim EmptyWto 10 Sty 2012, 10:14

Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? Czy jest na Opolszczyźnie jakiś sklep posiadający w ofercie coś dla fanów morszczyzny? A może znacie kogoś posiadającego w swoim domu solniczkę?
Powrót do góry Go down
poi876

poi876

Liczba postów : 68

PisanieTemat: Re: Akwarystyka morska w województwie opolskim   Akwarystyka morska w województwie opolskim EmptyCzw 12 Sty 2012, 15:24

Z tego co mi wiadomo to na bank możesz w Niemodlinie w AQUA-BORO zapyta, tam w biurze nawet stoi chyba 800 L Solanki pięknej Smile Zajmują się oni sprowadzaniem ryb skał itp no wszystko dostaniesz tam Very Happy Znam szefa osobiście można sie z gościem dogadać .
Powrót do góry Go down
Topielec
Admin
Topielec

Male Liczba postów : 344

PisanieTemat: Re: Akwarystyka morska w województwie opolskim   Akwarystyka morska w województwie opolskim EmptyCzw 12 Sty 2012, 15:37

O proszę, ciekawe info Smile Zawsze zastanawiałem się jak tam to Aqua Boro wygląda. Jakaś duża placówka? Prowadzą sprzedaż detaliczną na miejscu?
Powrót do góry Go down
poi876

poi876

Liczba postów : 68

PisanieTemat: Re: Akwarystyka morska w województwie opolskim   Akwarystyka morska w województwie opolskim EmptyCzw 12 Sty 2012, 15:49

Nie jest to wielkie i nie jest małe:D tak prowadza taka sprzedaż a jeśli czegoś nie maja co ciebie interesuje na pewno są wstanie zamówić dogadać się do cenny itp Akwaria kleją na miejscu pokryw tez maja duży wybór oświetlenia etc Maja bezpośredni kontakt z Niemcami Rosja i Czechami . Sam u nich robię zakupy od ponad 8 lat i nie narzekam
Powrót do góry Go down
lider71

Liczba postów : 39

PisanieTemat: Re: Akwarystyka morska w województwie opolskim   Akwarystyka morska w województwie opolskim EmptyNie 15 Sty 2012, 12:52

Witam.Byłem i widziałem.Akwarium fajne warto zobaczyć Very Happy Produkty Aqua Boro? Mam od nich 4 akwaria to znaczy miałem bo zostało jedno 250l.W sumie powiem tak: mebelki pod akwa polecam, wykonanie fajne i dokładne chociaz cena troche wygórowana w porównaniu do np.allegro.Pokrywy oświetleniowe super ale ceny kosmos affraid Akwaria Mad ?? 300 l robiłem u nich 150*45*45 było dobrze zrobione,ale 3 nastepne No szyby są nie równo wycięte,na spoinie na poczatku kleju tyle że prześwity widwć a już przy końcu kleju 2mm.Akwarium zapakowane w tekture i oklejone folią więc nie widać dopiero w domu.Ogólnie nie polecam szkła ale to tylko moje zdanie.Acha plusem jest to że dowioza do domu i to za nie duże pieniądze.
Powrót do góry Go down
FanMalTanWi

Male Liczba postów : 59

PisanieTemat: Re: Akwarystyka morska w województwie opolskim   Akwarystyka morska w województwie opolskim EmptyNie 24 Cze 2012, 09:00

Jeśli chodzi o akwarium morskie w Aqua-Boro w Niemodlinie , to nie istnieje już ono od co najmniej dobrego roku , wiem bo bywam u nich bardzo często.A co do produktów dla miłośników akwarystyki morskiej to niestety w Opolu raczej nie znajdziemy.Może wkrótce to się zmieni.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Akwarystyka morska w województwie opolskim   Akwarystyka morska w województwie opolskim Empty

Powrót do góry Go down

Akwarystyka morska w województwie opolskim
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Akwarystyczne Opole :: Akwarystyka w województwie opolskim-
Skocz do: