Temat: DIVERSA Z PRUDNIKA NAJWIĘKSZA TANDETA Wto 27 Maj 2014, 12:54
Witajcie jestem Z Nysy i po spytaniu znajomych o firmy w opolskim podpowiedzieli ze w Prudniku jest Diversa . Zamówiłem tam szafkę i aluminiową pokrywę na akwarium. Cena 1100 zł 120x50x50 i to kupowane przez sklep znajomego bo Diversa nie sprzedaje niczego prywatnym osobą tylko sklepom nawet jak do nich pojedziesz to pocałujesz klamkę. tak słyszałem od paru innych znajomych to już skłania do myślenia że firma jest podejrzana. Mimo Że czekałem 1 miesiąc otrzymałem szafkę . To co zobaczyłem po prostu mnie zwaliło z nóg porysowana odrapana listwy maskujące z boblami powietrza każdy element miał jakiś defekt reklamacja dłużyła się kolejny miech i zostałem z tandetą przypomina chińszczyznę wszystkie złączki rączki to tandetny NIEDOMALOWANY plastik albo malowany pod wiatr przez pracownika z 5 promilami w okablowaniu od razu odmówiłem akwarium z tej badziewnej firmy zamówiłem w Niemodlinie zobaczymy NIE POLACEM DIVERSY NIE NATNIJCIE SIĘ TAK JAK JA.
andy09
Liczba postów : 49 Dołączył : 29/08/2012 Skąd : Strzelce Opolskie
TO troszkę śmieszne jak detaliczny klient chce kupować u producenta. Normalne droga to : producent-sklep-klient. A stwierdzenie , że skoro firma nie sprzedaje prywatnym osobom to jest podejrzana daje do myślenia o poziomie piszącego.
Czyżby konkurencja maczała w tym palce ?
sobmac
Liczba postów : 28 Dołączył : 30/11/2014 Skąd : PK
Temat: Re: DIVERSA Z PRUDNIKA NAJWIĘKSZA TANDETA Sro 04 Mar 2015, 17:39
rudeboy91 w diversie kupowałem już nie jedną rzecz prosto od producenta i nigdy nie było problemu, także to co piszesz, że nie sprzedają prywatnym osobą to bzdura. A co do jakości to się nie będę wypowiadał jest to sprawa indywidualna.
the-best
Liczba postów : 9 Dołączył : 03/04/2015 Skąd : Głuchołazy
kupiłem tam akwarium bezpośrednio z magazynu,cena była dobra jakość też na wysokim poziomie,więc myślę podobnie jak andy09 że to jakaś nagonka konkurencji.
kolx20
Liczba postów : 4 Dołączył : 27/08/2015
Temat: Re: DIVERSA Z PRUDNIKA NAJWIĘKSZA TANDETA Czw 27 Sie 2015, 14:01