Akwarystyczne Opole
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Forum zrzeszające posiadaczy akwariów z nieco zaniedbanego pod względem tego hobby województwa opolskiego. Czas to zmienić!

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

DIVERSA Z PRUDNIKA NAJWIĘKSZA TANDETA

Go down 
5 posters
AutorWiadomość
rudeboy91

Liczba postów : 14

DIVERSA Z PRUDNIKA NAJWIĘKSZA TANDETA Empty
PisanieTemat: DIVERSA Z PRUDNIKA NAJWIĘKSZA TANDETA   DIVERSA Z PRUDNIKA NAJWIĘKSZA TANDETA EmptyWto 27 Maj 2014, 12:54

Witajcie jestem Z Nysy i po spytaniu znajomych o firmy w opolskim podpowiedzieli ze w Prudniku jest Diversa . Zamówiłem tam szafkę i aluminiową pokrywę na akwarium. Cena 1100 zł 120x50x50 i to kupowane przez sklep znajomego bo Diversa nie sprzedaje niczego prywatnym osobą tylko sklepom nawet jak do nich pojedziesz to pocałujesz klamkę. tak słyszałem od paru innych znajomych to już skłania do myślenia że firma jest podejrzana. Mimo Że czekałem 1 miesiąc otrzymałem szafkę . To co zobaczyłem po prostu mnie zwaliło z nóg porysowana odrapana listwy maskujące z boblami powietrza każdy element miał jakiś defekt reklamacja dłużyła się kolejny miech i zostałem z tandetą przypomina chińszczyznę wszystkie złączki rączki to tandetny NIEDOMALOWANY plastik albo malowany pod wiatr przez pracownika z 5 promilami w okablowaniu od razu odmówiłem akwarium z tej badziewnej firmy zamówiłem w Niemodlinie zobaczymy NIE POLACEM DIVERSY NIE NATNIJCIE SIĘ TAK JAK JA.
Powrót do góry Go down
andy09

Male Liczba postów : 49

PisanieTemat: Re: DIVERSA Z PRUDNIKA NAJWIĘKSZA TANDETA   DIVERSA Z PRUDNIKA NAJWIĘKSZA TANDETA EmptyWto 16 Gru 2014, 19:10

TO troszkę śmieszne jak detaliczny klient chce kupować u producenta. Normalne droga to : producent-sklep-klient. A stwierdzenie , że skoro firma nie sprzedaje prywatnym osobom to jest podejrzana daje do myślenia o poziomie piszącego.

Czyżby konkurencja maczała w tym palce ?
Powrót do góry Go down
sobmac

Male Liczba postów : 28

PisanieTemat: Re: DIVERSA Z PRUDNIKA NAJWIĘKSZA TANDETA   DIVERSA Z PRUDNIKA NAJWIĘKSZA TANDETA EmptySro 04 Mar 2015, 17:39

rudeboy91 w diversie kupowałem już nie jedną rzecz prosto od producenta i nigdy nie było problemu, także to co piszesz, że nie sprzedają prywatnym osobą to bzdura. A co do jakości to się nie będę wypowiadał jest to sprawa indywidualna.
Powrót do góry Go down
the-best

the-best

Liczba postów : 9

PisanieTemat: Re: DIVERSA Z PRUDNIKA NAJWIĘKSZA TANDETA   DIVERSA Z PRUDNIKA NAJWIĘKSZA TANDETA EmptyPią 03 Kwi 2015, 18:22

kupiłem tam akwarium bezpośrednio z magazynu,cena była dobra jakość też na wysokim poziomie,więc myślę podobnie jak andy09 że to jakaś nagonka konkurencji.
Powrót do góry Go down
kolx20

Liczba postów : 4

PisanieTemat: Re: DIVERSA Z PRUDNIKA NAJWIĘKSZA TANDETA   DIVERSA Z PRUDNIKA NAJWIĘKSZA TANDETA EmptyCzw 27 Sie 2015, 14:01

Kupiłem 60l w firmie wszystko ok.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: DIVERSA Z PRUDNIKA NAJWIĘKSZA TANDETA   DIVERSA Z PRUDNIKA NAJWIĘKSZA TANDETA Empty

Powrót do góry Go down

DIVERSA Z PRUDNIKA NAJWIĘKSZA TANDETA
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Akwarystyczne Opole :: Akwarystyka w województwie opolskim-
Skocz do: