|
| Oddam / zamienię Bojownik Crowntail, Neon Innesa, Kirysek Pstry, Otosek Przyujściowy + rośliny | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
gregotsw
Liczba postów : 48 Dołączył : 17/01/2013 Skąd : Opole
| Temat: Oddam / zamienię Bojownik Crowntail, Neon Innesa, Kirysek Pstry, Otosek Przyujściowy + rośliny Sob 25 Sty 2014, 18:35 | |
| NIEAKTUALNE
Witam
Zmieniam obsadę i oddam starą w dobre ręce. Ewentualnie zamienię na jakieś ciemne kamienie(łupek, serpentynit, czy cokolwiek innego), Albo muszle o sporych otworach(średnica wejścia co najmniej 6cm) - do akwarium z muszlowcami.
Neon Innesa - x12 Kirysek Pstry - x7 Otosek Przyujściowy - x3
Zależy mi na tym, aby ryby trafiły w odpowiednie ręce - proszę o opisanie warunków jakie ryby będą miały zapewnione(litraż, podłoże, filtracja, reszta obsady) i dodać trochę informacji o swoich doświadczeniach z akwarystyką.
Ryby w bardzo dobrej kondycji, w moim akwarium miały bardzo dobre warunki.(t.j. filtracja mechaniczna, biologiczna, sporo roślin, temp. 24 st.C, zróżnicowane pokarmy, ryby nie przekarmiane, akwarium 63l, mam trochę twardą wodę - to m.in powód zmiany obsady)
Ryby są u mnie od prawie dwóch lat, zależy mi na tym by trafiły w odpowiednie ręce.
Zdjęcia zamieszczę jutro.
Mieszkam w Opolu(zaodrze)
PS: Rośliy: - rzęsa wodna - Kryptokoryna - mech jawajski
Mam też korzeń o wymiarach ok. 15x10x10.(obrośnięty mchem)
Ostatnio zmieniony przez gregotsw dnia Wto 28 Sty 2014, 17:54, w całości zmieniany 2 razy | |
| | | luksusu
Liczba postów : 19 Dołączył : 04/12/2013 Skąd : Opole/Częstochowa
| Temat: Re: Oddam / zamienię Bojownik Crowntail, Neon Innesa, Kirysek Pstry, Otosek Przyujściowy + rośliny Nie 26 Sty 2014, 09:31 | |
| | |
| | | gregotsw
| Temat: Re: Oddam / zamienię Bojownik Crowntail, Neon Innesa, Kirysek Pstry, Otosek Przyujściowy + rośliny Nie 26 Sty 2014, 18:00 | |
| Dodaję fotkę zbiornika. Ogólnie to trochę glonów na przedniej szybie się zrobiło, bo od jakiegoś miesiąca nie czyściłem - a teraz jak już i tak likwiduję to mi się nie chce . zdjęcie: - Spoiler:
Zapomniałem też, że mam w akwarium bojownika - też do oddania. Odmiana Crowntail(postrzępione płetwy) niebieska / filolet. Nie udało mi się zrobić dobrej fotki, tak mniej więcej wygląda: - Spoiler:
Otoski zarezerwowane. | |
| | | martin1403
Liczba postów : 225 Dołączył : 16/03/2013 Skąd : Zakrzow
| Temat: Re: Oddam / zamienię Bojownik Crowntail, Neon Innesa, Kirysek Pstry, Otosek Przyujściowy + rośliny Nie 26 Sty 2014, 18:50 | |
| Jestem zainteresowany bojownikiem skąd jesteś? | |
| | | gregotsw
| Temat: Re: Oddam / zamienię Bojownik Crowntail, Neon Innesa, Kirysek Pstry, Otosek Przyujściowy + rośliny Nie 26 Sty 2014, 19:28 | |
| Zaodrze, napisz jakie masz warunki dla takiego bojownika.
Co najmniej 10l, filtr, grzałka, akwarium przykryte, rośliny naturalne, na dnie podłoże żwir/piasek. To są minimalne wymagania dla jednego samca bojownika. | |
| | | martin1403
Liczba postów : 225 Dołączył : 16/03/2013 Skąd : Zakrzow
| Temat: Re: Oddam / zamienię Bojownik Crowntail, Neon Innesa, Kirysek Pstry, Otosek Przyujściowy + rośliny Nie 26 Sty 2014, 20:03 | |
| Aha mam takie warunki ale trochę daleko a czasami w u mnie też są takie więc nie biorę. | |
| | | gregotsw
| Temat: Re: Oddam / zamienię Bojownik Crowntail, Neon Innesa, Kirysek Pstry, Otosek Przyujściowy + rośliny Wto 28 Sty 2014, 17:54 | |
| NIEAKTUALNE
Otoski trafiły do luksusu, a reszta obsady znalazła właściciela poza forum. | |
| | | luksusu
Liczba postów : 19 Dołączył : 04/12/2013 Skąd : Opole/Częstochowa
| Temat: Re: Oddam / zamienię Bojownik Crowntail, Neon Innesa, Kirysek Pstry, Otosek Przyujściowy + rośliny Sro 29 Sty 2014, 18:28 | |
| Dziękuje bardzo, wszystko już pływa i jest w akwarium niedługo się pochwale | |
| | | gregotsw
| Temat: Re: Oddam / zamienię Bojownik Crowntail, Neon Innesa, Kirysek Pstry, Otosek Przyujściowy + rośliny Sro 29 Sty 2014, 19:18 | |
| Wrzuć jakąś fotkę jak znajdziesz czas i jak akurat otoski wpadną w obiektyw. | |
| | | dzidziol0
Liczba postów : 93 Dołączył : 30/01/2012 Skąd : OSINY/k OPOLA
| Temat: Re: Oddam / zamienię Bojownik Crowntail, Neon Innesa, Kirysek Pstry, Otosek Przyujściowy + rośliny Sob 01 Lut 2014, 13:54 | |
| Twoje neonki , kiryski i bojownik pływają u mnie w akwa :-) . Jeszcze raz dziękuję | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Oddam / zamienię Bojownik Crowntail, Neon Innesa, Kirysek Pstry, Otosek Przyujściowy + rośliny | |
| |
| | | | Oddam / zamienię Bojownik Crowntail, Neon Innesa, Kirysek Pstry, Otosek Przyujściowy + rośliny | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |